PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Midtjylland => Skive Kommune => Højslev => Højslev Kro   Login
Højslev Kro PDFnet
Viborgvej 220
7840 Højslev
Tlf. 97 53 57 44


info@hoejslev-kro.dk
www.hoejslev-kro.dk
Info PDFnet
Artikel oprettet: 02-01-2012
Opdateret: 10-03-2012
Antal besøgende: 982
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Velkommen til Højslev Kro

Billeder PDFnet
Side 1 af 2 |<<   <   >   >>| 
Højslev Kro er en gammel dansk landevejskro, hvis historie kan skrives tilbage til 1870. Kroen drives i dag af restauratør Claus G. Engmann og hans hustru Sara, og den velbesøgte restaurant samt aktiviteten i de hyggelige selskabslokaler gør i dag Højslev Kro til landsdelens førende af sin art. På Højslev Kro findes flere selskabslokaler og festlokaler, som benyttes til familiefester, bryllupper og foreningsmøder året rundt Højslev Kro er en gammel dansk landevejskro, hvis historie kan skrives tilbage til 1870. Kroen drives i dag af restauratør Claus G. Engmann og hans hustru Sara, og den velbesøgte restaurant samt aktiviteten i de hyggelige selskabslokaler gør i dag Højslev Kro til landsdelens førende af sin art.
På Højslev Kro findes flere selskabslokaler og festlokaler, som benyttes til familiefester, bryllupper og foreningsmøder året rundt Højslev Kro er en gammel dansk landevejskro, hvis historie kan skrives tilbage til 1870. Kroen drives i dag af restauratør Claus G. Engmann og hans hustru Sara, og den velbesøgte restaurant samt aktiviteten i de hyggelige selskabslokaler gør i dag Højslev Kro til landsdelens førende af sin art. Til overnatning råder kroen over 11 hyggelige og stemningsfyldte værelser, alle med bad og toilet samt radio/tv.
Til overnatning råder kroen over 11 hyggelige og stemningsfyldte værelser, alle med bad og toilet samt radio/tv. Til overnatning råder kroen over 11 hyggelige og stemningsfyldte værelser, alle med bad og toilet samt radio/tv. Der er en intens og hyggelig atmosfære i både de større og mindre rum.
Meget af kroens oprindelige interiør og stemning er i dag bibeholdt