PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Midtjylland => Skive Kommune => Højslev => Dalsgaard Antik   Login
Dalsgaard Antik PDFnet
Stårupvej 29, Dommerby
7840 Højslev
Tlf. 97 53 63 96
Mobil: 29 91 31 53


info@dalsgaardantik.dk
www.dalsgaardantik.dk
Info PDFnet
Artikel oprettet: 07-01-2012
Opdateret: 25-02-2012
Antal besøgende: 739
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Velkommen til Dalsgaard Antik

Billeder PDFnet
Side 1 af 2 |<<   <   >   >>| 
Butikken i stuehuset har et unikt showroom med salg af Georg Jensen Damask, sengelinned fra Arne Jacobsen m.v. Dalsgaard ved vintertide Dalsgaard ved vintertide
Et lille rum er indrettet som et museum med gammeldags interiør og varer, der solgtes i købmandsbutikker i perioden ca. 1930 til 1950. De fleste varer er alene til udstilling, men der sælges f.eks. sæber, lerfade og børster fra Blindes Arbejde. Ved specielle lejligheder står ”købmanden” bag kaffemøllen, og der laves kræmmerhuse med gammeldags bolcher. I biblio­teksafdelingen er der desuden altid 20.000 nye og især brugte bøger på lager. En særlig oplevelse er vinkælderen, hvor der blandt meget spændende bydes på økologiske øl fra Søbygård, mjød og specialsennepper samt udsøgte marmelader og sydesalt fra Læsø m.v..
Dalsgaard Antik har i dag et af regionens største udvalg i brugskunst og antikviteter, glas, porcelæn og møbler I cafeen serveres altid lækre frokostretter, og middags­menuer samt større anretninger kan bestilles Cafeen, der er indrettet på førstesalen i en af længerne, har en betagende udsigt over Skive Fjord.
Dalsgaard Antik har i dag et af regionens største udvalg i brugskunst og antikviteter, glas, porcelæn og møbler. Dalsgaard Antik har i dag et af regionens største udvalg i brugskunst og antikviteter, glas, porcelæn og møbler. Dalsgaard Antik har i dag et af regionens største udvalg i brugskunst og antikviteter, glas, porcelæn og møbler.
 
   
   
   
   

Åbningstider: Onsdag, torsdag, fredag, lørdag, søndag 13.00 -17.00

Foreninger og grupper modtages efter aftale (Også udenfor normal åbningstid).

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 23 90 77 88