PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Midtjylland => Struer Kommune => Thyholm => Thyholm Klovpleje   Login
Thyholm Klovpleje PDFnet
v/ Gordon Alstrup
Flovlevvej 10
7790 Thyholm
Tlf.: 30 20 19 14


97951914@mail.dk
Info PDFnet
Artikel oprettet: 29-02-2012
Opdateret: 02-04-2012
Antal besøgende: 582
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Velkommen til Thyholm Klovpleje

Billeder PDFnet
Side 1 af 2 |<<   <   >   >>| 
Gennem en lang årrække har indehaver Gordon Alstrup arbejdet som klovbeskærer, og sammen med sin faste makker, betjener han små og større besætninger i Nordvestjylland samt hele det midt- og vestjyske område. Thyholm Klovpleje ejes og drives af indehaver Gordon Alstrup, som har årelang erfaring som klovbeskærer. Firmaet udfører effektiv og professionel klovpleje på små og store besætninger i hele Midt- og Vestjylland Firmaet betjener sig af såvel en veludstyret klovbeskæringsboks som en mobil indslusningsboks med anlæg til automatisk klovvask for én ko ad gangen, før beskæringsarbejdet påbegyndes.
Digital dermatitis er formentlig en bakterieinfektion og angriber ofte nye kvier i kostalden, ligesom også indkøbte dyr kan medbringe bakterien. Lidelsen kan Thyholm Klovservice oftest behandle på stedet med Salicylsyre og forbinding, og den forebygges bedst muligt med en generelt høj staldhygiejne. Digital dermatitis er formentlig en bakterieinfektion og angriber ofte nye kvier i kostalden, ligesom også indkøbte dyr kan medbringe bakterien. Lidelsen kan Thyholm Klovservice oftest behandle på stedet med Salicylsyre og forbinding, og den forebygges bedst muligt med en generelt høj staldhygiejne. Digital dermatitis er en smitsom betændelse i huden omkring klovene. Lidelsen er smertefuld for koen, hvis foderoptagelse og ydelse falder.
Thyholm Klovpleje udfører effektiv og professionel klovpleje, herunder forebyggelse og behandling af klovsygdommen digital dermatitis Firmaet betjener sig af såvel en veludstyret klovbeskæringsboks som en mobil indslusningsboks med anlæg til automatisk klovvask for én ko ad gangen, før beskæringsarbejdet påbegyndes. - Vi bruger rent, koldt vand til at fjerne det værste snavs fra klovene. Det gør den efterfølgende proces betydeligt nemmere, og det giver os optimale muligheder for at afsløre selv små tegn på begyndende digital dermatitis, siger klovbeskærer Gordon Alstrup, Thyholm.
Firmaet udfører effektiv og professionel klovpleje, herunder forebyggelse og behandling af klovsygdommen digital dermatitis, på små og store besætninger i hele Midt- og Vestjylland Thyholm Klovpleje er tilsluttet Videncentret for Landbrug og registrerer derfor samtlige klovbeskæringer i forhold til det enkelte dyr. Disse data indtastes som et led af hver beskæring og indberettes elektronisk til Kvægdatabasen, hvorfra landmanden kan få udskrifter med besætningens klovsundhed. Firmaet betjener sig af såvel en veludstyret klovbeskæringsboks som en mobil indslusningsboks med anlæg til automatisk klovvask for én ko ad gangen
 
   
   
   
   Klovpleje
Klovbeskæring
Klovservice
Forebyggelse og behandling af digital dermatitis

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 23 90 77 88