PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Servicesider => PDFnet   Login
PDFnet PDFnet
PDFnet ApS
Fælledvej 17
7600 Struer
Email: info@pdfnet.dk
CVR: 33873298
Tlf.: 30 42 01 08


tha@pdfnet.dk
Info PDFnet
Artikel oprettet: 31-01-2010
Opdateret: 10-02-2012
Antal besøgende: 2858
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

PDFnet anvender avistypografi til at frembringe budskabet på ét stykke papir. Papiret ligger som et PDF-dokument på nettet og muliggør en gratis og yderst effektiv distribution. og ét og samme produkt kan således anvendes til f.eks. udprint på papir og anbringelse i både fysiske og elektroniske tryksager
Dato: 19-06-2011

Velkommen til PDFnet

Af Tommy HansenPDFnet er et moderne og frit opslagsværk, hvor artikler og billeder forbliver på nettet, og som bruger avistypografi til at udgive disse i form af elektroniske A4-ark i PDF-format Adobe PDF - der kan udprintes på "gammeldags" papir.

PDFnet producerer nyheder og journalistiske profilsider som platform for talrige informationer fra virksomheder, kommuner, foreninger og lokalsamfund, om begivenheder, seværdigheder, forlystelser, lokalhistorie m.v.

Alle PDF-dokumenter og klikbare billeder på PDFnet er uden copyright og derfor Public Domain. Dette materiale kan således frit kopieres og anvendes gratis af alle. Anfør gerne PDFnet samt forfatter eller fotografnavn, såfremt det er oplyst. Alt ansvar for indholdet på PDFnet hviler i henhold til presseloven på ansvarshavende redaktør, journalist og typograf Tommy Hansen, som formede konceptet og grundlagde PDFnet i 2002.

Typografi er en væsentlig del af konceptet på PDFnet. Med avistypografi anvendt på A4-ark kan man reducere papirforbruget til en fjerdedel eller mindre, i forhold til såvel reklamelayout som almindeligt udprint.

Med det standardiserede format - og uden copyright - opstår en byggeklodseffekt, som enhver kan udnytte frit, og PDF-siderne kan sættes sammen til både fysiske og elektroniske tryksager.

Klik på "Hent PDF" til højre på enhver artikelside for at åbne og printe eller gemme en typografisk opsat printversion af det "elektroniske A4 ark" i PDF-format.

Et PDF-dokument kan bære link, d.v.s. man kan klikke sig fra PDF-dokumentet og ud på internet, og et elektronisk A4-ark, opsat med avistypografi og uden copyright er verdens mest ressourcebesparende udtryksform.

SE OGSÅ: WWW.ADOBE.DK - HVAD ER PDF?


PDFnet contributes to and to


Udvikling i Microsoft ASP.Net samt drift, hosting og databaser: Mikrosites
Besøgsstatistik for PDFnet


 
   

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 30 42 01 08