PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Servicesider => PDFnet   Login
PDFnet PDFnet
PDFnet ApS
Fælledvej 17
7600 Struer
Email: info@pdfnet.dk
CVR: 33873298
Tlf.: 23 90 77 88


tha@pdfnet.dk
Info PDFnet
Artikel oprettet: 08-02-2010
Opdateret: 08-02-2010
Antal besøgende: 826
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

PDFnet er et meget effektivt salgsværktøj

Af Tommy Hansen

Schoeller Arca Systems har været kunde på PDFnet siden 2002

Se Schoeller Arca Systems profilsider på PDFnet

- For mig er der slet ingen tvivl om, at PDFnet har været fremsynet og skabt en ny udtryksform, der binder internet og papir sammen på en unik måde. Vi bruger i koncernen ganske store beløb på formidling, og PDFnet har vist sig som et meget effektivt værktøj.

Det siger salgschef Manfred Graf, Schoeller Arca Systems. Firmaet opererer globalt og er en af verdens største producenter af plastpaller, kasser og transportløsninger, og salgschefen for Danmark har altid PDF-dokumenterne med sig i tasken.

Et udvidet visitkort
- Det virker meget professionelt, at vi dermed kan aflevere et udvidet visitkort, der ikke fremtræder som egentligt salgsmateriale, men som har en nogle gange endnu stærkere effekt, siger Manfred Graf.

Han rejser hver måned landet rundt og besøger kendte og nye kunder, og artiklerne fra PDFnet letter både formidling og kundekontakt.

Et enkelt stykke papir
- Det, der er en af styrkerne ved konceptet, er at man kan printe et enkelt stykke papir, som fortæller det vigtigste af historien. Gang på gang har jeg oplevet at samtalen har været mere frugtbar, når vi har brugt et ark fra PDFnet som fælles udgangs­punkt, siger Manfred Graf.

For Schoeller Arca Systems er det også af stor betydning, at de elektroniske A4-ark kan opdateres og er nemme at finde på internettet.

Synlighed på internet
- Hvis jeg har glemt materialet eller sidder i en helt anden sammenhæng og kommer til at tale om f.eks. plastkasser og egenskaber ved frugt og grønt, taster jeg bare “case ørskov” i en Google-søgning, så kan jeg lynhurtigt præsentere vores tilsvarende løsning for Ørskov Frugt.

Denne synlighed på internettet er noget, ikke engang vore egne hjemmesider kan tilbyde, siger Manfred Graf.

 

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 23 90 77 88