PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Midtjylland => Holstebro Kommune => Dansk Skovudstyr ApS   Login
Dansk Skovudstyr ApS PDFnet
Hingebjergvej 11
Tvis
7500 Holstebro
Tlf. 22 58 00 66


mail@dansk-skovudstyr.dk
www.dansk-skovudstyr.dk
Info PDFnet
Artikel oprettet: 26-02-2011
Opdateret: 26-02-2011
Antal besøgende: 1468
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Grenrettere er et effektivt værktøj til at få symmetri i juletræerne, og Dansk Skovudstyr har nu udviklet en billig variant af høj kvalitet
Dato: 26-02-2011

Ny og nem grenretter giver merværdi i juletræer

Af Tommy Hansen

Formen på juletræet er altafgørende, og en grenretter til få kroner kan fordoble værdien af et juletræ

Med en ny og billig grenretter satser firmaet Dansk Skovudstyr ApS på et betydeligt salg i den kommende sæson. Grenretteren fra Dansk Skovudstyr udmærker sig ved at være et udpræget letvægtsprodukt. Den er bøjelig og fleksibel, vind- og vejrbestandig - og ikke mindst billig.

- Vi har selv udviklet den helt fra starten og formgivet den optimalt i forhold til at kunne fastholde grene og kviste i de ønskede stillinger, og samtidig har den lave vægt stor betydning. Det er ikke ligemeget, om 100 grenrettere vejer 2,2 eller 3,4 kilo i rygsækken, siger direktør og indehaver, Poul Erik Knudsen.

Firmaet har selv bekostet al udvikling, test og produktion, og den nye letvægts-grenretter lanceres nu i første omgang i Danmark i to varianter, begge med en vægt på omkring 22 gram.

- Vi er helt overbeviste om behovet, der er jo tale om en vare, som i forvejen forbruges i stor stil i juletræsbranchen. Vores produkt har alle ønskelige egenskaber. Det er robust og meget holdbart, det kan bøjes uden at knække, og det har en indbygget stivhed, så det altid vil rette sig op. Tilmed er det billigere end de lignende varianter, som allerede findes på markedet, siger Poul Erik Knudsen.

Grenretteren anvendes i træer, hvor grenene i den enkelte krans ikke sidder symetrisk omkring stammen, hvilket for et juletræ har stor betydning. Det optimale er at sætte grenrettere på træerne i forbindelse med formklipning i marts til august, men i praksis kan de anvendes hele året rundt.

Dansk Skovudstyrs grenretter fås i en 6-benet standardudgave, ligesom der er fremstillet en variant specielt til rødgran og mere spinkle førsteårsskud.

 
   

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 23 90 77 88