PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Midtjylland => Viborg Kommune => Skals => HJ Skov- og Parkservice   Login
HJ Skov- og Parkservice PDFnet
HJ Skov- og Parkservice I/S
Sundvej 30, Sundstrup
8832 Skals
Tlf. 5151 7307
Tlf. 2332 7884


www.hj-skovogparkservice.dk
Info PDFnet
Artikel oprettet: 30-06-2011
Opdateret: 10-03-2012
Antal besøgende: 1394
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Poul Hummeluhr er medindehaver af HJ Skov- og Parkservice I/S
Dato: 30-06-2011

Velkommen til HJ Skov- & Parkservice

Af Tommy Hansen

HJ Skov- & Parkservice I/S er et alsidigt anlægsgartnerfirma med en bred vifte af serviceydelser. Firmaet er etableret i 2004 af Poul Hummeluhr og Lars Rosendal Johansen og er hjemmehørende i Sundstrup ved Virksund, lige på grænsen mellem Viborg Kommune og Skive Kommune. Firmaet opererer overalt i de to kommuner og løser desuden en lang række større opgaver i hele Jylland

HJ Skov- & Parkservice I/S udfører alle former for belægningsopgaver, fra private indkørsler til store arealer hos erhvervsvirksomheder og i det offentlige rum. Firmaet har fast samarbejde med flere entreprenører og byggefirmaer, og HJ Skov & Parkservice I/S står så for al udendørs anlæg og beplantning i forbindelse med nyopførelse eller renovering af enkeltboliger og større boligområder, såvel som store erhvervsbyggerier i hele Jylland.

Anlæg af private haver, indkørsler og udearealer i det hele taget er et af firmaets specialer, og HJ Skov & Parkservice I/S råder over alt fornødent materiel til at løse opgaverne effektivt og professionelt.

Ideerne til den endelige udformning kan komme fra kunden selv, ellers laver HJ Skov & Parkservice I/S et forslag til den komplette løsning.

HJ Skov & Parkservice I/S udfører aller former for beplantning. Det kan ske som et led i et større anlægsprojekt eller alene som levering af en hæk, et læhegn eller et større tilplantet areal.

Rullegræs og ”færdig hæk” er især hos private kunder stadigt mere foretrukket, fordi begge dele for en minimal merpris giver mulighed for at nyde haven straks efter anlæggelsen - frem for at skulle vente i henholdsvis måneder og år for at fornemme resultatet. HJ Skov & Parkservice I/S beskæftiger typisk 4-6 erfarne medarbejdere, i perioder flere.

 
   
   
   
   

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 30 42 01 08