PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Midtjylland => Lemvig Kommune => Lemvig => Hotel Nørre Vinkel   Login
Hotel Nørre Vinkel PDFnet
Søgårdevejen 6
DK-7620 Lemvig
Tlf. 97 82 22 11


info@norrevinkel.dk
www.norrevinkel.dk
Info PDFnet
Artikel oprettet: 05-12-2011
Opdateret: 05-12-2011
Antal besøgende: 880
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Hotel Nørre Vinkel i Lemvig er aldeles idyllisk beliggende med golfbane, naturområder og lystbådehavn som nærmeste naboer. Hotellet er indrettet i i en gammel storgård fra 1841, gennem årene udbygget og restaureret til topmoderne standard med i dag 32 veludstyrede dobbelt- og enkeltværelser.
Dato: 10-12-2011

Velkommen til Hotel Nørre Vinkel

Af Tommy Hansen

Hotel Nørre Vinkel er et idyllisk beliggende og moderne familiehotel ved Limfjorden, som byder på blandt andet en udsøgt res­taurant og golfbane med panoramaudsigt over det prægtige nordvestjyske landskab ved Lemvig

Hotel Nørre Vinkel i Lemvig er et familieejet moderne hotel med fine faciliteter og en attraktiv og veldrevet restaurant. Hotellet er de seneste årtier udvidet og moderniseret til nutidens standard, og restauranten tilbyder både udsøgt a la carte mad, selskabsmiddage og større leveringer af mad ud af huset.

Hotellets egne selskabslokaler kan rumme op til 400 spisende gæster, og fra den store sal i restauranten er der fri udsigt over Limfjordslandskabet. Salen er i sig selv en seværdighed med de store originale loftsspær og tømmerkonstruktioner fra den oprindelige bygning fra 1800-tallet, og den er ofte rammen om firmafester, konfirmationer, bryllupper og anden selskabelighed.

Hotellets nærmeste nabo er Lemvig Golfbane, som har et nært samspil med hotellet. Golfbanen er formentlig en af Jyllands mest idyllisk beliggende, og Hotel Nørre Vinkel er derfor godt besøgt af golfturister og i øvrigt medlem af Golf Danmark.

Både erhvervskunder og lokale foreninger benytter flittigt selskabslokaler og konferencerum til møder eller kurser. De er udstyret med alt AV-udstyr, internetopkoblinger med hotspots på værelserne og indrettet til mellem 4 og 450 mødedeltagere.

Siden 1993 har hotellet været drevet af ægteparret Jonna og Arne Boas Fjerritslev, som begge i forvejen havde lang erfaring fra hotel- og restaurationsbranchen. De overtog ejerskabet af hotellet seks år senere, og under deres ledelse er Hotel Nørre Vinkel blevet udvidet og moderniseret op til den nuværende standard.

Der lægges vægt på kvalitet i enhver sammenhæng, og alle værelser er naturligvis fuldt udstyret med bad, tv og trådløst internet. Restaurationskøkkenet er blevet kendt for sin veltillavede og spændende mad, tilberedt med absolut friske råvarer. A la carte menuen skiftes hver måned, dog er ”fredagssteak” forlængst blevet så populær, at den er fast på menukortet.

Hotel Nørre Vinkel er medlem af Danske Kroer og Hoteller, hvorved budskabet om hotellet når ud til et bredt og internationalt publikum.

 
   
   
   
   

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 23 90 77 88