PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Midtjylland => Skive Kommune => Højslev => Højslev Kro   Login
Højslev Kro PDFnet
Viborgvej 220
7840 Højslev
Tlf. 97 53 57 44


info@hoejslev-kro.dk
www.hoejslev-kro.dk
Info PDFnet
Artikel oprettet: 02-01-2012
Opdateret: 10-03-2012
Antal besøgende: 972
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Højslev Kro er en gammel dansk landevejskro, hvis historie kan skrives tilbage til 1870. Kroen drives i dag af restauratør Claus G. Engmann og hans hustru Sara, og den velbesøgte restaurant samt aktiviteten i de hyggelige selskabslokaler gør i dag Højslev Kro til landsdelens førende af sin art.
Dato: 07-01-2012

Velkommen til Højslev Kro

Af Tommy Hansen

Højslev Kro er en gammel dansk landevejskro, hvis historie kan skrives tilbage til 1870. og den velbesøgte restaurant samt aktiviteten i de hyggelige selskabslokaler gør i dag Højslev Kro til landsdelens førende

Højslev Kro ligger centralt placeret ved Limfjorden, og kroen har i generationer været en markant del af bybilledet i landsbyen Højslev Stationsby ved Skive. Siden 1997 har den været ejet og drevet af ægteparret Sara og Claus G. Engmann, og med et vedholdende sats på høj madkvalitet og gode oplevelser har parret fået solidt placeret kroen på det kulinariske Danmarkskort.

Menuen er meget varieret og spænder fra det traditionelle danske til eksotiske thai-retter. Stegt andebryst, oksemørbrad og dampet rødtungefilet står fast på menukortet sammen med f.eks. thailandsk kokossuppe, foie gras og ovnstegte tigerrejer., og derudover skiftes en særlig tilbudsmenu ud hver måned. Kroen har en stor aktivitet med levering af selskabsmenuer ud af huset, og her tilbydes fast mere end et dusin varianter.

På Højslev Kro findes flere selskabslokaler og festlokaler, som benyttes til familiefester, bryllupper og foreningsmøder året rundt, og når vejret tillader det, kan der tillige serveres for op til 100 personer på den store udendørs og delvist overdækkede terasse, lige op til den gamle krohave.

Til overnatning råder kroen over 11 hyggelige og stemningsfyldte værelser, alle med bad og toilet samt radio/tv.

Meget af kroens oprindelige interiør og stemning er i dag bibeholdt, og der er en intens og hyggelig atmosfære i både de større og mindre rum.

Højslev Kro står yderligere for selskabsmad samt udlejning af Resenlund Selskabslokaler, som ligger direkte i de naturskønne omgivelser ved Skive Fjord.

 
   
   
   
   

Åbningstider: Mandag til lørdag 12.00 - 21.00

Søndag lukket, dog åbent for bestilte selskaber.

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 23 90 77 88