PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Nordjylland => Vesthimmerlands Kommune => Farsø-regionen => Farsø => Peter Eriksen Farsø A/S   Login
Peter Eriksen Farsø A/S PDFnet
Røjbækvej 9
9640 Farsø
Tlf. 9863 1611


peter@peter-eriksen.dk
www.peter-eriksen.dk
Info PDFnet
Artikel oprettet: 27-01-2012
Opdateret: 25-04-2012
Antal besøgende: 407
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Peter Eriksen A/S er et velrenommeret el-installationsfirma i Farsø, som betjener private, erhvervskunder og offentlige institutioner i hele Vesthimmerlands Kommune. I bygningerne på Røjbækvej 9 i Farsø er der endvidere detailbutik med salg af elartikler, husholdningselektronik samt hårde hvidevarer
Dato: 31-01-2012

Velkommen til Peter Eriksen Farsø A/S

Af Tommy Hansen

El-installationsfirmaet Peter Eriksen i Farsø har gennem generationer udført alle former for elinstallationer hos private, virksomheder og kommuner i hele Vesthimmerland, og med en konsekvent sats på udvalgte kvalitetsprodukter har detailbutikken på Røjbækvej en betydelig omsætning af hårde hvidevarer og mindre el-apparater til husholdning og erhverv

El-installationsfirmaet Peter Eriksen Farsø A/S er et familieforetagende, som gennem de seneste mere end 30 år har været drevet af ægteparret Vibeke og Peter Eriksen. En væsentlig del af virksomheden består i detailsalg af hårde hvidevarer, og forretningen på Røjbækvej har i dag Jyllands formentlig største udvalg af Miele vaskemaskiner til de laveste priser.

- Vi køber stort ind direkte hos mærkevarefabrikanterne og får de rette priser. Vi har både indkøbsvolumen og plads til konstant at lagerføre f.eks. de seneste 30-40 Miele-modeller, og vi sælger varerne væsentligt under markedspriser, siger Peter Eriksen.

Miele har i 2012 forsynet forretningen på Røjbækvej med diverse shop-in-shop udstyr for yderligere at sætte fokus på Miele-produkterne.

I el-afdelingen beskæftiger firmaet udover Vibeke og Peter Eriksen i dag tre elektrikersvende og tre lærlinge, der tilsammen udfører alle slags el-opgaver Hver medarbejder har sine egne specialer og kan derfor altid supplere kollegerne med den seneste viden i fagområderne.

Geografisk dækker virksomheden hele Vesthimmerlands Kommune, men opgaver løses i hele landsdelen. Kunderne spænder fra private borgere til virksomheder af enhver art. Peter Eriksen Farsø A/S har desuden talrige institutioner og Vesthimmerlands Kommune på kundelisten med service og vedligehold af diverse installationer, gadebelysning m.v. Peter Eriksen Farsø A/S er desuden specialist i tyverialarmer og overvågningsanlæg samt data og edb. I de senere år har firmaet endvidere opnået stor erfaring inden for solcelleanlæg, der efterhånden er blevet et betydeligt arbejdsområde. Også her er der tale om anerkendte højkvalitets anlæg, som Peter Eriksen Farsø A/S via direkte indkøb hos fabrikanterne kan levere til meget konkurrencedygtige priser.

Peter Eriksen har sammen med hustruen Vibeke base hjemme på Røjbækvej, hvorfra el-opgaverne styres og fordeles, og hvor den lille og velforsynede detailforretning findes.

Alle hvidevarer er af høj kvalitet og indkøbes altid direkte fra fabrik hos de store leverandører inden for vaskemaskiner, køleskabe, frysere og opvaskemaskiner m.v..

Salget af hvidevarer i Farsø tiltrækker kunder fra et meget stort opland, ofte fra både Jylland, Fyn og Sjælland. Kundekontakt og prisrådgivning foregår pr. telefon, og udvalgte tilbud annonceres desuden på Peter Eriksens hjemmeside.

 
   
   
   Installationer
Hvidevareservice
Tyverialarmer
Data & EDB
El-artikler
EDB & tilbehør
Belysning
Energimærkning

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 30 42 01 08