PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Nordjylland => Vesthimmerlands Kommune => Farsø-regionen => Farsø => Farsø MC   Login
Farsø MC PDFnet
v/ Gert Christensen
Nørregade 33
9640 Farsø
Tlf. 98 63 11 57


farsoemc@post.tele.dk
www.farsoemc.dk
Info PDFnet
Artikel oprettet: 27-01-2012
Opdateret: 10-03-2012
Antal besøgende: 630
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Farsø MC har salg og reparationer på eget værksted af motorcykler, scootere og knallerter. I forretningen findes et bredt udvalg af bikerudstyr og køredragter samt handsker og hjelme. Værkstedet ligger inde med de fleste gængse reservedele og arbejder fleksibelt og effektivt. I lokalområdet i Vesthimmerlands Kommune yder Farsø MC desuden service på stedet, når en kunde måtte gå i stå på landevejen.
Dato: 27-01-2012

Velkommen til Farsø MC

Af Tommy Hansen

Farsø MC er et erfarent og professionelt MC-værksted i Vesthimmerland, som gennem årene har skabt sig en kundekreds blandt motorcykelentusiaster fra hele landet

Farsø MC er et veletableret og fuldt udstyret motorcykelforretning med service og reparation af motorcykler, scootere og knallerter af alle mærker. Værkstedet har en høj faglig standard og har gennem årtier opbygget en meget bred kundekreds blandt motorcykelfolket.

Firmaet er hjemmehørende i Vesthimmerlands kommune og henter og bringer motorcykler til service eller reparation både her og i nabokommunerne. Farsø MC har stor ekspertise i alle japanske motorcykler og er autoriseret forhandler af mærkerne Honda og Suzuki. Værkstedet ligger inde med de fleste gængse reservedele og arbejder fleksibelt og effektivt, og gennem personlige anbefalinger har Farsø MC i dag faste kunder i hele landet.

Indehaver siden midten af 1970’erne er mekaniker Gert Christensen, der ligesom firmaets medarbejdere selv kører motorcykel. Forretningen har også derfor en tæt forbindelse til stort set alle motorcykelklubber i Nordjylland, og gennem hele motorcykelsæsonen er der oftest stor aktivitet såvel på værkstedet som på forpladsen.

Forretningen blev senest udvidet i 2009 med opførelsen af en separat bygning til salgslokale for nye motorcykler, og Gert Christensen fik dermed opfyldt et længe næret ønske om mere plads.

I butikken på hovedgaden i Farsø findes foruden et stort antal fabriksnye motorcykler, et bredt udvalg af bikerudstyr og køredragter samt handsker og hjelme m.v.

Farsø MC forhandler og servicerer endvidere ATV’ere fra Honda og Suzuki, ligesom forretningen gennem mange år har solgt og repareret både scootere og elscootere af mange forskellige mærker.

 
   
   
   
   Motorcykler
Knallerter
Scootere
Værksted


PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 30 42 01 08