PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Midtjylland => Skive Kommune => Højslev => Klimatek A/S   Login
Klimatek A/S PDFnet
Østergårdsvej 1-3
7840 Højslev
Tlf: 97 53 63 22
Fax: 97 53 63 80


info@klimatek.dk
www.klimatek.dk
Info PDFnet
Artikel oprettet: 03-02-2012
Opdateret: 03-02-2012
Antal besøgende: 663
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Klimatek A/S i Dommerby ved Skive er grundlagt i 1986 og har specialiseret sig i ventilationsprodukter og udvikling af komponenter til ventilations- og klimaanlæg.
Dato: 09-02-2012

Velkommen til Klimatek A/S

Af Tommy Hansen

Klimatek A/S fremstiller såvel prototyper som komponenter til større, individuelle løsninger inden for ventilations- og klimaanlæg til industri og byggeri. Firmaet har tæt samarbejde med arkitekter, rådgivere og entreprenører om byggeprojekter i hele Danmark

Klimatek A/S i Dommerby ved Skive er grundlagt i 1986 og har specialiseret sig i ventilationsprodukter og udvikling af komponenter til ventilations- og klimaanlæg. Firmaet ledes af indehaver Ib Stengram Mortensen, som har været med siden etableringen, og Klimatek beskæftiger i dag 20 medarbejdere med høj faglig kompetence.

Produktionen er rent ordrebaseret og hviler på en udpræget grad af håndværk, og produkterne kan tilpasses stort set alle konstruktioner og arkitektoniske udformninger. Ventilationsriste fra Klimatek anvendes derfor bredt som facadebeklædning og indgår i talrige større byggerier i hele landet.

Klimatek arbejder tæt sammen med arkitekter og rådgivende ingeniører om såvel udformning som integration af riste og spjæld i diverse byggeprojekter.

Blandt de faste produktioner er en serie af jalousiriste, som kan leveres helt efter mål og i alle tænkelige geometriske former og derfor indgå i enhver bygningskonstruktion. Tilsvarende har firmaet skabt en niche med udvikling af en serie af kundetilpassede emhætter samt fedtfiltre med tilhørende huse, målrettet mod storkøkkener og fødevareindustri.

Klimatek arbejder hovedsageligt i aluminium, kobbber, stål og rustfrit stål, og både produktionsapparat og medarbejderstab er gearet til at håndtere individuelle løsninger hurtigt og effektivt. Firmaet kan derfor opretholde en leveringstid på normalt en uge fra ordre til færdigt produkt.

Gennem årene er der desuden opbygget faste samarbejder med mange forskellige faggrupper og producerende virksomheder, hvor Klimatek’s komponenter i dag indgår fast i produktserierne.

 
   
   
   
   Komponenter til ventilations- og klimaanlæg

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 30 42 01 08