PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Midtjylland => Struer Kommune => Struer => BusinessParkStruer   Login
BusinessParkStruer PDFnet
Fælledvej 17
DK-7600 Struer
Tel: 9684 0000
Fax: 9785 4422
CVR: 3325 3826


www.businessparkstruer.dk
Info PDFnet
Artikel oprettet: 03-02-2012
Opdateret: 24-04-2012
Antal besøgende: 424
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

- Omdrejningspunktet for de fleste af vore lejere er IT, elektronik og/eller mekanik. Alle tre teknologier anvendes bredt i produkt- og serviceudviklingen i vidt forskellige brancher, og nytænkning inden for disse teknologier har derfor pr. definition et meget stort potentiale, siger direktør for Businesspark Struer, Peter Petersen.
Dato: 24-04-2012

Velkommen til Business Park Struer

Af Tommy Hansen

BusinessPark Struer er en dynamisk udviklingsspark med særligt fokus på IT, elektronik og industrielt design. Business­parken er etableret i 2010 og rummer i dag mere end 30 virksomheder, som alle nyder gavn af både servicefaciliteter og fællesskab

BusinessPark Struer er etableret af Struer Kommune i 2010 efter lukningen af elektronikvirksomheden Ericsson Diax på Fælledvej i Struer. Businessparken har således til huse i de tidligere Ericsson-bygninger, hvilket giver de nuværende lejere unikke faciliteter med bl.a. avanceret IT-infrastruktur og elektronisk adgangskontrol til de i alt 7.000 kvadratmeter kontorer og fællesområder.

De fem bygninger er indrettet med lejemål i varierende størrelser, fra et skrivebord eller enkeltmandskontorer til åbne kontorlandskaber. Lejerne har adgang til en bred vifte af servicefaciliteter, fra højhastigheds internetforbindelser til post- og kundemodtagelse, og for alle virksomhedstyper gælder det, at der desuden er nem adgang til rådgivning. Inkluderet i huslejen er i øvrigt også egen vicevært og fri adgang til et lille, men veludstyret værksted til f.eks. fremstilling af prototyper.

BusinessPark Struer har fra starten også været tænkt som inkubator for iværksættere, og Struer Kommune har derfor placeret sin erhvervsservice med iværksætterrådgivning, ”Start­Vækst Struer”, i Businessparken.

Blandt lejerne er også andre servicevirksomheder som f.eks. oversætterbureauer, kommunikationsvirksomheder og regnskabsassistance, og der er en vid udstrækning af sparring og samarbejde virksomhederne imellem.

- Omdrejningspunktet for de fleste af vore lejere er IT, elektronik og/eller mekanik. Alle tre teknologier anvendes bredt i produkt- og serviceudviklingen i vidt forskellige brancher, og nytænkning inden for disse teknologier har derfor pr. definition et meget stort potentiale, siger direktør for BusinessPark Struer, Peter Petersen.

Et centralt element i Business­parkens koncept er den i særklasse velforsynede kantine, hvor parkens egen kok og køkkenpersonale dagligt laver både varme retter og varieret pålægsbord til frokost, ligesom der serveres friskbagt morgenbrød. Hele dagen igennem sørges der desuden for rigelige forsyninger af kaffe, the og frisk frugt.

 
   
   
   
   

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 30 42 01 08