PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Nordjylland => Hjørring Kommune => Hirtshals => Hirtshals Fun-Park   Login
Hirtshals Fun-Park PDFnet
Minkvej 10 - 9850 Hirtshals
Tlf. 4032 4732


fun-park@jubii.dk
www.fun-park.dk
Info PDFnet
Artikel oprettet: 26-05-2005
Antal besøgende: 5736
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Hirtshals Fun-Park er et privat ejet og drevet besøgslandbrug med imponerende faciliteter til de mange besøgende. Fun-Park ligger placeret lige syd for Hirtshals i en smuk natur med bakker, klitter og skov, og den mere end 30 tdl. store park drives især med fokus på oplevelser for børn og familier.
Dato: 07-07-2005

Hirtshals Fun-Park

Af Tommy Hansen

Hirtshals Fun-Park er et privat ejet og drevet besøgslandbrug med imponerende faciliteter til de mange besøgende. Fun-Park ligger placeret lige syd for Hirtshals i en smuk natur med bakker, klitter og skov, og den mere end 30 tdl. store park drives især med fokus på oplevelser for børn og familier.

- I hele vores åbningstid fra marts til oktober har vi dagligt besøg af børn i små og store grupper. Her kommer børnehaver, skoler og andre institutioner ganske langvejs fra, og tillige har vi rigtigt mange lokale familier i alle aldersklasser, som har gjort parken til fast et udflugtsmål. Faktisk kommer mange børn fra Hirtshals her hver dag for at lege eller kigge og hjælpe med, når dyrene skal passes og fodres, siger Allan Kristensen og Nana Rasmussen, som af samme grund selv er at finde i parken fra tidlig morgen til sen aften.

De omkring 40 forskellige dyrearter er hver især med til at gøre et besøg til en spændende oplevelse, og børnene får lov at være i nærkontakt med f.eks. kalve, geder, får, fritter og mange andre sjove dyr. En køretur i parkens tog er for gæster i alle aldre, og her kommer man helt tæt på krondyr og dådyr, der kan fodres direkte fra vognene med udleveret brød.

For børnene er der desuden legeplads med tårne, gynger, vipper, rutschebaner, både, klatretræ, stor sandkasse, månebiler, hoppepuder m.m., og i Fun-Park kan man prøve lassokastning, bueskydning, stangtennis, øksekast og meget mere. Ligeledes er der mulighed for ponyridning, også for de allermindste, som følges rundt på rideturen af parkens erfarne ridepiger.

Mange steder i Fun-Park er der muligheder for at spise sin medbragte mad ved bænke og borde, såvel uden døre som indenfor i telte og tipi’er. I cafeen er der mulighed for at købe et lille udvalg af forfriskninger, kaffe, bagværk, is og sodavand samt lidt souvenirs.

Fun-Park åbnede første gang dørene på Skærtorsdag i år 2000, og denne dag er allerede blevet til et årligt højdepunkt med festligheder og konkurrencer.

Alle dage i sæsonen er der imidlertid fart nok på, og parken besøges på årsbasis af tusinder af gæster fra både ind- og udland. Fra det daglige program kan nævnes halmballebygning, bagning af popcorn og snobrød, hestesko­kastning, sækkeløb, ansigts­maling og en lang række andre lege og konkurrencer. I cafeen kan man altid få råd og gode ideer med hensyn til de forskellige muligheder.

Til de større selskaber byder Fun-Park på flere forskellige telte og picnic­områder, og teltene kan rumme i alt ca. 250 siddende gæster.

 
   
   
   
   

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 30 42 01 08