Restaurant med speciale i møder og selskaber
Af
Tommy Hansen
Restaurant Skovbakken i Randers har gennem mange årtier været stedet, hvor man holdt bryllupper, konfirmationer og andre store familiebegivenheder. Siden restauratør Peder Mikkelsen overtog stedet i 1992, har han satset målrettet på at beholde denne status - og samtidig åbne dørene for erhvervsliv og foreninger.
Restauranten har ry for at lave god, dansk mad, som varieres efter årstider og sæson, og alting laves fra bunden.
- Vi bruger ingen halvfabrikata, kun førsteklasses råvarer. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og det gælder til mindste detalje, siger Peder Mikkelsen, som i øvrigt selv i sin tid er er udlært på Restaurant Skovbakken.
Især de senere år har Peder Mikkelsen mærket en tilgang af erhvervskunder, fra forretningsmøder til interne kurser og generalforsamlinger, og Restaurant Skovbakkens faciliteter er blevet behørigt opgraderet:
- Vi har alt, hvad der skal til af AV-udstyr, fra storskærmsprojektor til whiteboards og 56 tommers TV, og det hele er gratis for vore kunder, siger Peder Mikkelsen.
Ligeledes er der fri adgang til Internet via ADSL-forbindelse, og Restaurant Skovbakken stiller gerne PC til rådighed.
Den øgede tilgang af erhvervskunder har også betydet et større sortiment i vine, og vinkælderen blev for et par år siden udvidet.
- Vi har meget populære temaaftener med spændende vine og menuer for især virksomheder og foreninger, og vi har i dag mere end 6.000 udsøgte flasker på lager, siger Peder Mikkelsen.
Han driver desuden Agerskellets Selskabslokaler, der har plads til 350 personer, og som også bruges til små og store firmaarrangementer.