PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Nordjylland => Aalborg Kommune => Aalborg-regionen => Aalborg => Fotograf Per Nørgaard   Login
Fotograf Per Nørgaard PDFnet
Absalonsgade, 9000 Aalborg

pe-noe@stofanet.dk
Info PDFnet
Artikel oprettet: 22-11-2005
Antal besøgende: 3474
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Water in motion West coast of Estonia
Dato: 06-12-2005

Fotograf Per Nørgaard

Af Tommy Hansen

Gennem mere end 30 år har Per Nørgaard Jensen brugt sit kamera til at gengive stemninger og situationer. Hans billeder fortæller historier om mennesker, om byen - og frem for alt om dyr og natur i alle afskygninger.

Der kan være store billeder i “små” situationer, og det er oftest dem, Per Nørgaard søger med kameraet.

Han har hele sit liv boet centrum af Aalborg, og mange af hans motiver er hentet fra dagligdagen i bylivet. Kameraet har været fast inventar på såvel hjemlige weekends som på ferie- og arbejdsrejser til udlandet, og Per Nørgaard har en meget omfattende billedsamling.

Gennem de senere år har Per Nørgaard løst stadigt flere opgaver inden for modelfotografering af kvinder - et fagområde, som vrimler med useriøse tilbud. Men der er et stort behov for en professionel fotograf, der evner at bevare den faglige distance og alene have interesse for komposition og billedtek­nik - og som evner at gengive kropssprog og mimik, så billedet får naturligt liv. Det er vigtigt, både når det gælder et stem­ningsfyldt portrætfoto, og især når der er tale om mere erotiske eller udford­rende billeder, som ikke skal fremstå platte og usmagelige. Langt hovedparten af disse billeder er alene til privat brug og kan ikke offentliggøres.

Per Nørgaard anvender hovedsagelig professionelt, digitalt Nikon-udstyr, og et stort antal af hans analoge billeder har han digitaliseret.

Per Nørgaard er medlem af DF (Dansk Fotografi) og Dansk Nikon Club.

 
   
   
   
   

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 30 42 01 08