PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Midtjylland => Holstebro Kommune => Dansk Skovudstyr ApS   Login
Dansk Skovudstyr ApS PDFnet
Hingebjergvej 11
Tvis
7500 Holstebro
Tlf. 22 58 00 66


mail@dansk-skovudstyr.dk
www.dansk-skovudstyr.dk
Info PDFnet
Artikel oprettet: 26-02-2011
Opdateret: 26-02-2011
Antal besøgende: 2092
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Portræt af Ocean Rainwear A/S

Billeder PDFnet
Side 1 af 1 |<<   <   >   >>| 
Den store industribygning i HI Park øst for Herning er således stadig fuld af aktivitet. Her foregår al produktudvikling, ligesom koncernens administration og produktion styres herfra. Og ikke mindst rummer de store lagerhaller titusinder af færdigvarer inden for alle kategorier - Vi har gennem mange år udviklet og formet et rigtig godt koncept, hvor vi hele tiden har holdt fast i vor grundkompetence; nemlig at fremstille vandtæt beklædning i meget høj kvalitet, siger direktør og ejer af Ocean Rainwear A/S siden 2004, Jørn Klokkerholm. Kritiske dele af færdiggørelsen som f.eks. sammensvejsning af støvle og ben i waders foregår fortsat i Danmark.
- Varerne fra OCEAN er oplagte for hele vores kundegruppe, som vil have det bedste af det bedste, så vi var ikke i tvivl om, at vi fra starten skulle have produkterne herfra med i vor nye webshop, siger Poul Erik Knudsen, indehaver af Dansk Skovudstyr ApS og www.dansk-skovudstyr.dk. Bamboo - en serie undertø, fremstillet af bambusfibre med helt unikke komfortegenskaber Produkterne fra OCEAN er designet til intenst brug, og baseret på tilbagemeldinger fra brugerne rettes de til, når kvaliteten eller funktionen kan forbedres.
Senest har OCEAN udviklet en serie funktionelt og særdeles slidstærkt arbejdstøj, som er vand- og vindtæt og desuden isoleret med fleece og quilt.
 
   
   


Link OCEAN på PDFnet


PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 23 90 77 88