PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Servicesider => PDFnet   Login
PDFnet PDFnet
PDFnet ApS
Fælledvej 17
7600 Struer
Email: info@pdfnet.dk
CVR: 33873298
Tlf.: 23 90 77 88


tha@pdfnet.dk
Info PDFnet
Artikel oprettet: 22-02-2010
Opdateret: 22-02-2010
Antal besøgende: 863
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Andreas Andresen A/S, Padborg
Dato: 20-02-2008

PDFnet giver os en hurtig synlighed

Af PDFnet

Andreas Andresen A/S har været kunde på PDFnet siden 2008

Se Andreas Andresens profilsider på PDFnet

Med en årelang historie i den danske transportbranche, er der næppe nogen, der ikke kender firmaet Andreas Andresen A/S i Padborg. Firmaet opererer med tusinder af kørende enheder i hele Nordeuropa og har en velfungerende hjemmeside med al fornøden forretningsmæssig information.

Alligevel har Andreas Andresen A/S valgt at bruge PDFnet som en supplerende platform for information.

- Jeg var skeptisk fra starten men lod det komme an på en prøve. Og jeg må indrømme, at konceptet med at stille journalistisk information til fri rådighed giver os flere forretningsmæssige fordele, først og fremmest en meget hurtig synlighed, når folk søger på nettet.

Det siger division manager Manfred Muus, Andreas Andresen A/S. Især er han glad for markedsføringen af to af koncernens selvstændige forretningsområder, lagerhotellet i Hørning og kassevaskeriet i Padborg.

- Begge dele finder man i dag nemt og hurtigt på internettet, og opsætningen som ligner en lille avisside gør, at informationen formidles meget effektivt og troværdigt, siger Manfred Muus.

Med konceptet gør PDFnet det muligt for virksomheder at videregive information, som de stort set ellers kun har haft fagbladene til at formidle. Det giver store perspektiver for enhver business-to-business markedsføring, som i høj grad kan effektiviseres med konceptet.

- Vi var da heller ikke i tvivl om, at PDFnet skulle videregive informationen om et af vores seneste forretningstiltag, nemlig driften af EKV’s lastbilvaskeri i Hørning, siger Manfred Muus.

Også lastbilvaskeriet har nu fået sin egen profilside, og både denne og lagerhotellets profilside rummer endvidere en lille klassisk men opdaterbar brochure i PDF-format.

- I øvrigt er vi da rigtig glade for, at man nu endelig kan få lov at bruge et produkt til lige hvad man vil, så dén med “ingen copyright” er også et meget stærkt kort, set ud fra et kundesynspunkt, slutter Manfred Muus.

 

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 23 90 77 88