PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Nordjylland => Vesthimmerlands Kommune => Aalestrup-regionen => Aalestrup => Aalestrup Idrætscenter   Login
Aalestrup Idrætscenter PDFnet
Skolevænget 17, 9620 Aalestrup
Tlf. 98 64 19 33

Vis stort kort


Info PDFnet
Artikel oprettet: 25-02-2010
Opdateret: 28-10-2011
Antal besøgende: 4925

Idrætscentrets kiosk og grill

Cafe og grillbar med velassorteret kiosk


Idrætscentrets cafe

Nyd kaffen eller en bid mad med god udsigtService PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Aalestrup Idrætscenter
Dato: 04-11-2004

Aalestrup Idrætscenter

Af Tommy Hansen

Aalestrup Idrætscenter er en selvejende institution i Vesthimmerlands kommune. Centret er hovedrammen om Aalestrup-egnens mange sportsaktiviteter, og det bruges i dagtimerne til idræt af Aalestrup Skole, Aalestrup Realskole og Naturefterskolen.

Aalestrup Idrætscenter er gennem de senere år blevet renoveret og udvidet med nye faciliteter, og centret råder i dag over to håndboldhaller, indendørs skydebaner, spinninglokale og motionscenter samt klublokaler for flere af Aalestrup IF’s afdelinger.

Der er aktiviteter i centret fra kl. 08.00 til 21.30 alle ugens dage, og i weekenden afvikles ofte større arrangementer. Der er i alt godt 4.500 kvm. under tag i Aalestrup Idrætscenter, hvor idrætsaktiviteterne fortrinsvist foregår i stueplan. Kælderen er indrettet med skydebaner, sauna og motionscenter.

Aalestrup Vandrerhjem
Desuden rummer centret et vandrerhjem med to-mands og fire-mands værelser, i alt 33 sengepladser, samt fællesrum og køkken. Vandrerhjemmet benyttes såvel af tilrejsende håndværkere som af fiske- og cykelturister, som besøger Aalestrup. Her finder de en enkel men ganske billig overnatningsmulighed.

Halinspektør er Søren Bruun Sørensen, som også er formand for den lokale borgerforening. Han afløste den mangeårige halinspektør Poul Monrad, som gik på pension i sommeren 2010. - Der er utrolig mange muligheder i Aalestrup Idrætscenter, og vi håber på at den kommende sæson for alvor vil sætte skub i den positive udvikling, vi allerede er inde i, siger Søren Bruun Sørensen.

Stadigt flere af byens borgere finder ud af, at man kan nyde en kop kaffe eller en bid brød i hallens cafeteria, hvorfra der er direkte udsigt til aktiviteterne på banen.

Aalestrup Friluftsbad
Aalestrup Idrætscenter råder endelig over Aalestrup Friluftsbad, der som egnens eneste friluftsbad i sommersæsonen tiltrækker både fastboende og turister fra et meget stort område af Vesthimmerland.GÅ TIL BYFORSIDEN FOR AALESTRUP
GÅ TIL REGIONSFORSIDEN FOR AALESTRUP
GÅ TIL REGIONSFORSIDEN FOR VESTHIMMERLANDS KOMMUNE

 
   
   
   
   


Håndbold
Spinning
Badminton
Skydning
Motionscenter
Kantine
Friluftsbad

Aalestrup Vandrerhjem

Enkel overnatning til 100 kr. pr. person pr. nat


Aalestrup Friluftsbad

Landsdelens bedste friluftsbad

ÅBENT:
Juni-september
Alle dage 13.30-17.30
man + ons 18.30-20.30

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 23 90 77 88