PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Nordjylland => Vesthimmerlands Kommune => Aars-regionen => Hornum => Kirsch Scandinavia, Hornum   Login
Kirsch Scandinavia, Hornum PDFnet
Evaholmvej 14-16
Hornum, DK-9600 Aars
Tlf.98 66 16 88


kirsch@kirsch.dk
www.kirsch.dk
Info PDFnet
Artikel oprettet: 08-03-2010
Opdateret: 26-02-2011
Antal besøgende: 8239
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Kirsch Hornum
Dato: 08-03-2010

Portræt af Kirsch Scandinavia A/S i Hornum

Af Tommy Hansen

Kirsch Scandinavia i Hornum er en del af verdens største inden for solafskærmning, og fabrikken producerer og udvikler gardinløsninger i form af kundetilpassede persienner, rullegardiner og lamelgardiner

- Det vi laver i Hornum er så unikt, at vi ser os som en uundværlig del af det globale koncept, siger fabriksdirektør Michael Hovgaard, Kirsch A/S.

Kirsch markedsføres på verdensplan gennem ejerne Hunter Douglas Group. Fabrikken på Evaholmsvej i Hornum håndterer på en typisk arbejdsdag 500-1000 ordrer i produktionen med en gennemsnitlig seriestørrelse på 1,5, siger Michael Hovgaard.

Den lave seriestørrelse viser netop fabrikkens berettigelse. Kirsch leverer via førende gardinhandlere i hele Skandinavien persienner og solafskærmning efter individuelle mål - og det kan man ikke gøre fra den anden ende af jordkloden. Koncernen investerede i 2009 tæt ved en halv million Euro i nyt produktionsapparat i Hornum, som dermed er yderligere optimeret til at fremstille de måltilpassede persienner.

Det nye anlæg er automatiseret, men der kræves stadig meget manuelt arbejde og en næsten håndværksmæssig indsats for at fremstille varen.

Alle produkter i topklasse
- Alle vores produkter ligger i topklasse, og det gælder lige fra de enkelte komponenter til samling, kvalitetskontrol og emballering. Det høje niveau kunne vi ikke opretholde uden et stærkt engagement fra medarbejderne, og det er med til at sikre os en unik plads i koncernen, siger Michael Hovgaard.

Også Kirsch A/S har måttet afskedige medarbejdere under den globale finanskrise, men der beskæftiges fortsat ca. 100 mennesker på fabrikken i Hornum.

- Vi tror også på endnu bedre tider, og det er vigtigt for os at fastholde de gode medarbejdere. Produk­tionen kræver både håndelag og omhu, og mange af medarbejderne har været her i årtier. Dette er set med virksomhedens øjne vort allerstørste aktiv, siger Michael Hovgaard.

 
   
   
   
   

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 23 90 77 88