PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Nordjylland => Vesthimmerlands Kommune => Farsø-regionen => Kennel Stenskoven   Login
Kennel Stenskoven PDFnet
v/ Raymond Gydesen
Vester Hornumvej 68
Flejsborg
DK-9640 Farsø

Telefon: 61 36 97 25Find med Google Maps


Vis stort kort

Info PDFnet
Artikel oprettet: 08-09-2010
Opdateret: 08-09-2010
Antal besøgende: 4943
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Opdræt af Schipperke-hunde, hvalpe til salg
Dato: 10-09-2010

Velkommen til Kennel Stenskoven

Af Tommy Hansen

Kennel Stenskoven i Vesthimmerlands Kommune er en af Danmarks få avlere af den lille belgiske hunderace Schipperke. Racen stammer fra det 16. århundrede men blev først anerkendt som selvstændig hunderace i 1888. Navnet Schipperke betyder på belgisk ”Lille hyrde” og på engelsk ”Lille bådsmand”, og begge dele passer på hundens oprindelige anvendelse: Muse- og rottefænger på flodpramme og fragtskibe. Kennelen har gennem de seneste år præsenteret sine hunde på årlige udstillinger i Jylland samt de større hundeshows i hele Danmark.

Kennel Stenskoven har avlet Schipperke gennem de seneste 10 år, efter i mere end 30 år at have avlet Schæferhunde.

Kennel Stenskoven er indrettet på et nedlagt landbrug i Nordjylland yderst i landsbyen Flejsborg mellem Farsø og Løgstør. Der er tale om en solid ejendom med et har­mo­nisk sæt af bygninger, opført i 1930 og væstentligt om- eller tilbygget i 1979. Stuehuset er opført af pudsede vægge, trævinduer med termoglas samt eternittag.

Stuehuset indeholder entré med garderobe samt opgang til 1.sal. Stort køkken med spiseplads med mørke elementer.

Dejlig stor lys vinkelstue med udsigt over grønne arealer. Stort værelse / spisestue. Pænt gæstetoilet med bordarrangement. Lille viktualierum.

1. sal indeholder fordelergang. Stort soveværelse med udg. til overdækket terrasse - virkelig flot udsigt over grønne arealer. 2 gode værelser. Badeværelse med badekar. Udhusene er p.t. indrettet som en Kennel med hundeboxe, fyrrum med fastbrændsel-fyr samt hobbyværksted. Vaskerum med håndvask og toilet. Garage. Fritliggende anneks med mange anvendelsesmuligheder samt blikskure og 4 hundebure som ikke figurer på BBR-ejermeddelelsen. Jorden er beliggende omkring ejendommen og har et samlet areal på 9.310 kvm. svarende til ca. 1,7 tdl.Ejendommen er til salg hos Nybolig i Nørager, tlf.: 96722000.

 
   
   
   
   

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 23 90 77 88