PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Midtjylland => Holstebro Kommune => Dansk Skovudstyr ApS   Login
Dansk Skovudstyr ApS PDFnet
Hingebjergvej 11
Tvis
7500 Holstebro
Tlf. 22 58 00 66


mail@dansk-skovudstyr.dk
www.dansk-skovudstyr.dk
Info PDFnet
Artikel oprettet: 26-02-2011
Opdateret: 26-02-2011
Antal besøgende: 1601
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Dansk Skovudstyr sælger hele spektret af sværd, kæder og andet tilbehør til Stihl og andre førende mærker inden for kædesave. Desuden findes et bredt udvalg af kvalitetsværktøj og grej til skov, gartneri, landbrug og have
Dato: 26-02-2011

Ny internetbutik med grej til skov og have

Af Tommy Hansen

Dansk Skovudstyr ApS har åbnet salgs- og distributionsfirma med speciale i skovudstyr Der er nu åbnet en ny internetbutik med masser af kvalitetsgrej til skov og have. Både hjemmesiden og firmaet bag bygger på mere end 30 års erfaring inden for juletræsdyrkning, pyntegrønt og skovbrug, og butikken åbner op med markedets bredeste udvalg af professionelt udstyr.

I internetbutikken er produkterne delt op i fem hovedkategorier: Juletræer og pyntegrønt, Skoven, Planteskolen, Redskaber og sakse og endelig beklædning. Mens de to sidstnævnte kategorier henvender sig bredt til den aktive del af befolkningen, er de tre første fyldt med specialudstyr til professionelt brug i juletræsbranchen samt gartneri og landbrug.

Fundamentet for virksomheden er massive indkøb, oftest direkte fra producenterne, i alle kategorier. Der er investeret et millionbeløb i at opbygge det rigtige varelager til de rigtige priser.

Inden for tilbehør har Dansk Skovudstyr markedets bredeste udvalg i fældningsudstyr, sværd og kæder - eksempelvis sælges Oregon sværd og tilhørende kæder i alle størrelser fra 12 til 42 tommer, til gængse professionelle mærker som Jonsered, Stihl og Husquarna.

I sektionen beklædning fører Dansk Skovudstyr alle gængse størrelser fra såvel mærkevareleverandører som f.eks. danske Ocean som andre producenter af kvalitetstøj til både arbejde og aktiv fritid.

- Vi har fået opbygget et godt og tillidsfuldt forhold til leverandørerne, som vi i mange tilfælde kendte i forvejen fra vore mange år i branchen. Med meget store minimumskøb har vi fået de lavest mulige indkøbspriser, og derfor kan vi gå ud med salgspriser, som ingen andre kan matche, siger Poul Erik Knudsen.

 
 

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 23 90 77 88