PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Midtjylland => Holstebro Kommune => Dansk Skovudstyr ApS   Login
Dansk Skovudstyr ApS PDFnet
Hingebjergvej 11
Tvis
7500 Holstebro
Tlf. 22 58 00 66


mail@dansk-skovudstyr.dk
www.dansk-skovudstyr.dk
Info PDFnet
Artikel oprettet: 26-02-2011
Opdateret: 26-02-2011
Antal besøgende: 1955
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Kritiske dele af færdiggørelsen som f.eks. sammensvejsning af støvle og ben i waders foregår fortsat i Danmark.
Dato: 26-02-2011

Portræt af Ocean Rainwear A/S

Af Tommy Hansen

Efter mere end 50 år på markedet er Ocean Rainwear A/S i Herning markedsledende i Danmark inden for kvalitets regntøj. De seneste år har firmaet styrket sin produktudvikling, og varerne eksporteres i det meste af verden til salg gennem både detailforretninger og internetbutikker som Dansk Skovudstyr

Navnet OCEAN forbindes af de fleste danskere med regntøj, og ikke uden grund. Siden 1958 har den danske virksomhed forsynet markedet med regntøj, gummistøvler, waders og snart sagt alle andre former for beklædning, hvor nøgleordet er vandtæt.

Som alle andre større og veldrevne virksomheder i beklædningsindustrien har Ocean Rainwear A/S forlængst outsourcet de løntunge dele af produktionen. Dels til Letland, hvor fabrikken råder over sit eget produktionsanlæg, og dels til Kina og Asien, hvor der er indgået aftaler med nøje udvalgte, stabile samarbejdspartnere. Kritiske dele af færdiggørelsen som f.eks. sammensvejsning af støvle og ben i waders foregår fortsat i Danmark.

Den store industribygning i HI Park øst for Herning er således stadig fuld af aktivitet. Her foregår al produktudvikling, ligesom koncernens administration og produktion styres herfra. Og ikke mindst rummer de store lagerhaller titusinder af færdigvarer inden for alle kategorier.

- Vi har gennem mange år udviklet og formet et rigtig godt koncept, hvor vi hele tiden har holdt fast i vor grundkompetence; nemlig at fremstille vandtæt beklædning i meget høj kvalitet, siger direktør og ejer af Ocean Rainwear A/S siden 2004, Jørn Klokkerholm.

Produkterne fra OCEAN er designet til intenst brug, og baseret på tilbagemeldinger fra brugerne rettes de til, når kvaliteten eller funktionen kan forbedres. Tilsvarende tages helt nye kollektioner ind, når behovet er der; senest har OCEAN udviklet en serie funktionelt og særdeles slidstærkt arbejdstøj, som er vand- og vindtæt og desuden isoleret med fleece og quilt.

En anden nyhed fra OCEAN er en serie undertøj, fremstillet af bambusfibre. Bambus er formentlig jordens mest udbredte bæredygtige ressource, og tilmed har bambusfibrene helt unikke egenskaber med naturlige antibakterielle stoffer. Undertøjet er næsten silkeagtigt blødt men ekstremt slidstærkt. Det er åndbart og meget svedtransporterende og -absorberende.

- Varerne fra OCEAN er oplagte for hele vores kundegruppe, som vil have det bedste af det bedste, så vi var ikke i tvivl om, at vi fra starten skulle have produkterne herfra med i vor nye webshop, siger Poul Erik Knudsen, indehaver af Dansk Skovudstyr ApS og www.dansk-skovudstyr.dk.