PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Midtjylland => Silkeborg Kommune => Kjellerup => Hundahls Massage   Login
Hundahls Massage PDFnet
v/ Birgitte Esbersen
Ulrøgelvej 6
8620 Kjellerup
Tlf. 61 74 78 47


bhesbersen@hotmail.com
www.hundahlsmassage.dk

Info PDFnet
Artikel oprettet: 22-03-2011
Opdateret: 19-06-2011
Antal besøgende: 2119
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Birgitte Esbersen er uddannet fra Nordlyset i Silkeborg og giver mange former for massage, fra akupressur og muskelmassage til klangmassage, hvor lydbølgerne påvirker kroppens energier.
Dato: 22-03-2011

Velkommen til Hundahl's Massage i Kjellerup

Af Tommy Hansen

Formålet med alle behandlingsformer hos Hundahls Massage er at skabe balance mellem krop og sjæl, og massør Birgitte Esbersen anvender både traditionel massage og alternative men meget virkningsfulde terapiformer

Birgitte Esbersen har i mere end 15 år beskæftiget sig med massage, og hun har gennem årene udvidet sine arbejdsområder med nye massage- og terapiformer, som alle har til formål at skabe eller rettere genskabe og styrke balancen mellem krop og sjæl.

I sin hyggelige klinik på førstesalen i en landejendom ved Kjellerup tilbyder Birgitte Esbersen i dag mange varianter indenfor massage.

- Mange vælger en balancerende helkropsmassage, hvor alle dele af kroppen som udgangspunkt masseres lige meget. Med helkropsmassage styrker du din kropsbevidsthed og får en god sammenhængende helhedsoplevelse. Massagen går dybt, men er samtidig behagelig, uden at være overfladisk, siger Birgitte Esbersen.

Alle behandlinger starter med en samtale, hvor Birgitte Esbersen får præciseret eventuelle spændinger og smerter, og en lille afslappende snak er den optimale indledning på et godt massageforløb.

Akupressur med triggerpunktmassage er et af Birgitte Esbersens specialer. Med et relativt hårdt pres med en finger eller en massagepen påvirkes unikke punkter på kroppen, og følelsen af øjeblikkeligt velvære er uundgåelig.

- Man anvender præcist de samme merdianbaner og punkter på kroppen, som en akupunktør ville sætte nåle i. Aktivering af disse punkter frigiver eller tilfører energi, og man kan ligefrem mærke, hvordan en prikkende nydelse breder sig ud i kroppen, siger Birgitte Esbersen.

Klangmassage er en relativt ny behandlingsform, hvor lyden fra håndlavede metalskåle forplanter sig som vibrationer dybt ned i kroppen. Birgitte Esbersen er uddannet klangmassageterapeut.

- Lydenes vibrationer skaber en helt speciel balance helt ind i alle celler af kroppen, og det er yderst afspændende, siger Birgitte Esbersen.

Birgitte Esbersen har desuden taget kurser i Kranio-Sakral terapi og anvender denne behandlingsform til at helbrede og/eller forebygge vidt forskellige lidelser som stress, hovedpine, piskesmæld, koncentrationsbesvær og indlæringsvanskeligheder, menstruationssmerter og en lang række spændinger i kroppen.

Hun er endvidere uddannet coach og bruger coaching i alle behandlingerne gennem samtaler med klienterne. Hun tilbyder derfor også coaching i form af samtaler, hvor hun hjælper folk til at finde eller genfinde deres egne ressourcer.

En stor del af Birgitte Esbersens uddannelse og efteruddannelse er gennem årene foregået på Nordlys i Silkeborg.

 
   
   
   


Link Nordlys Centret
Link Team Nordlys
Link Peter Hess klangmassage


PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 23 90 77 88