PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Syddanmark (under udarbejdelse) => Svendborg Kommune => Team-Service ApS   Login
Team-Service ApS PDFnet
Bjergagervej 3
DK-5881 Skårup Fyn
Tlf: 40 38 80 54

Ulrøgelvej 6
8620 Kjellerup
tlf. 40 10 73 87


mail@team-service.dk
www.team-service.dk
Info PDFnet
Artikel oprettet: 25-03-2011
Opdateret: 05-05-2011
Antal besøgende: 3743
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Team Service ApS er grundlagt af Jens Krogh Andersen og Niels Nyholm. Firmaet specialudvikler udstyr til pleje og oparbejdning af juletræer og bygger på mange års erfaring inden for branchen. Alt specialudstyr er udviklet omkring basismaskinen EGHOLM 2100/2150, som med varierende udstyr kan bruges året rundt til mangearede opgaver. .
Dato: 25-03-2011

Velkommen til Team-Service ApS

Af Tommy Hansen

Team Service ApS specialudvikler udstyr til pleje og oparbejdning af juletræer. Firmaet bygger på mange års erfaring inden for branchen, og alt specialudstyr er udviklet omkring samme unikke basismaskine fra Nilfisk-Egholm i Lemvig

Forretningsgrundlaget for Team-Service ApS er udvikling, produktion og salg af udstyr til juletræsproduktion. Firmaet er grundlagt i 2010 af Jens Krogh Andersen og Niels Nyholm og bygger på årtiers egen erfaring inden for dyrkning af juletræer.

Alt udstyr er udviklet omkring samme basismaskine; en EGHOLM 2100 redskabsbærer, og alle produkter er målrettet til at optimere produktionen af juletræer. Team-Service ApS er autoriseret EGHOLM-forhandler, og der ydes derfor landsdækkende garanti og service på alle produkter fra Team-Service ApS.

- Maskinen er unik, fordi den er et gennemprøvet og vidt anerkendt produkt fra Nilfisk-Egholm i Lemvig, og den bruges til talrige formål i forvejen. Med vores specialudviklede udstyr påmonteret, får man en maskine, som bliver en helt central del og et uvurderligt hjælpemiddel i en effektiv juletræsproduktion, siger Niels Nyholm.

EGHOLM-maskinen kan således udstyres med hydraulisk justerbar og frontmonteret dobbelt stabklipper, fældeklo, gødningsudlægger med afskærmet sprøjte og hydraulisk baglift. Med en og samme basismaskine kan en juletræskultur således trimmes og passes på alle årstider.

- Alt vort udstyr er 100 procent tilpasset til formålet, og det letter arbejdsprocesserne på mange områder. Juletræsudstyret fjerner permanent mange timers manuelt arbejde, det giver en bedre drift og dermed endnu bedre tal på bundlinien for plantageejeren, siger Jens Krogh Andersen, som selv har produceret juletræer i mere end 20 år.

Udlægning af gødning sker f.eks. nemt og effektivt med den tilhørende gødningsudlægger, hvor udlægningen er kørselsafhængig og med variabel dosering.

Tilsvarende kan den frontmonterede fældeklo klippe ca. 300 træer i timen. Den klipper helt nede ved jordoverfladen, mens man sidder mageligt i førersædet og undgår ryg- og ledskader.

Den dobbelte og ligeledes frontmonterede stabklipper har hydraulisk indstillelig bredde fra 90 til 140 cm samt hydraulisk indstilleligt tryk. Fra førersædet har man et perfekt overblik over plantagen og et direkte udsyn ned til klippehovederne.

Team-Service forhandler desuden hele Plovfabrikken Bovlunds produktprogram til juletræsproduktion, bl.a. plantemaskiner, luftgødningsspredere, kraner til storsække, netmaskiner, juletræsfræsere, -spidsere m.v.