PDF net
- INGEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Syddanmark (under udarbejdelse) => Svendborg Kommune => Team-Service ApS   Login
Team-Service ApS PDFnet
Bjergagervej 3
DK-5881 Skårup Fyn
Tlf: 40 38 80 54

Ulrøgelvej 6
8620 Kjellerup
tlf. 40 10 73 87


mail@team-service.dk
www.team-service.dk
Info PDFnet
Artikel oprettet: 30-03-2011
Opdateret: 05-05-2011
Antal besøgende: 886
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Basismaskinen i al nyudvikling fra Team-Service ApS: Egholm Park Ranger 2150
Dato: 28-04-2011

Mange funktioner med samme basismaskine

Af Tommy Hansen

Egholm 2100/2150 er knækstyret, fuldhydraulisk og har meget lille vende-radius (1,5m). Den leveres med 4-hjulstræk og 26 HK diesel motor. Den er uhyre slidstærk og driftsikker, da der kun er ganske få sliddele - ingen kileremme, kæder og kardanaksler - og kræver derfor kun minimal vedligeholdelse.

Egholm 2100-serien er en gennemprøvet værktøjsbærer, senest fornyet i Egholm 2150 Park Ranger fra danske Nilfisk-Egholm i Lemvig. Det er denne enhed, som er hjertet i alle produkter fra Team-Service, og alt juletræsudstyr er specialudviklet til montering og brug på enheden. I forvejen har den talrige anvendelsesområder inden for udendørs vedligeholdelse, anlægsarbejde m.v, i boligforeninger, kommuner, kirkegårde og andre offentlige anlæg i hele landet.

- Ideen til også at anvende køretøjet inden for juletræsproduktion forekom lige for, og vi har med held udviklet flere forskellige nye applikationer til Egholm-serien, siger Jens Krogh Andersen, Team-Service ApS.

Firmaet tilbyder et bredt program i juletræsudstyr omkring Egholms Park Rangers. De forskellige applikationer forvandler værktøjsbæreren til et værdifuldt værktøj til at optimere enhver juletræskultur.

Den frontmonterede, dobbelte stabklipper letter og effektiviserer arbejdet med stabklipning markant. Den er unik i sin placering foran og ikke bagved den kørende enhed, så operatøren får perfekt overblik over kørespor i beplantningen, og samtidig har direkte udsyn ned til klippehovederne på begge sider af enheden.

Den ligeledes frontmonterede fældeklo klarer ca. 300 træer i timen og erstatter mange timers manuelt og ubekvemt arbejde, og den fælder ensartet og helt nede ved jorden.

Tilsvarende kan Egholm-redskabsbæreren udstyres med fældeklo, gødningsudlægger, afskærmet sprøjte samt hydraulisk baglift.

Team-Service ApS er autoriseret EGHOLM-forhandler, og der ydes derfor landsdækkende garanti og service på alle produkter fra Team-Service ApS. 
   
   


Link Egholm Maskiner


PDFnet ApS, Aalborgvej 10, 7442 Engesvang - CVR 33873298 - Telefon 30 42 01 08