PDF net
- INGEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Syddanmark (under udarbejdelse) => Svendborg Kommune => Team-Service ApS   Login
Team-Service ApS PDFnet
Bjergagervej 3
DK-5881 Skårup Fyn
Tlf: 40 38 80 54

Ulrøgelvej 6
8620 Kjellerup
tlf. 40 10 73 87


mail@team-service.dk
www.team-service.dk
Info PDFnet
Artikel oprettet: 30-03-2011
Opdateret: 05-05-2011
Antal besøgende: 908
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Ved at placere stabklipperen foran og ikke bagved den kørende enhed, får operatøren et perfekt overblik over kørespor i beplantningen, og samtidig er der direkte udsyn ned til klippehovederne på begge sider af enheden.
Dato: 27-04-2011

Frontmonteret stabklipper

Af Tommy Hansen

Med en unik stabklipper på en velkendt redskabsbærer kan juletræskulturer nu trimmes til maksimal indtjening med et minimum af manuelt arbejde

En frontmonteret, dobbelt stabklipper er et unikt værktøj til juletræsproducenter i hele Danmark. Stab­klipperen er udviklet og testet gennem flere år i forskellige jyske juletræskulturer, og den letter og effektiviserer arbejdet med stabklipning markant. Ved at placere stabklipperen foran og ikke bagved den kørende enhed, får operatøren et perfekt overblik over kørespor i beplantningen, og samtidig er der direkte udsyn ned til klippehovederne på begge sider af enheden.

Arbejdsbredden er hydraulisk indstillelig fra 90 til 140 cm, ligesom trykket kan indstilles hydraulisk.

Stabklipningen sikrer en bedre præsentation af det salgsklare juletræ, ligesom et stabklippet træ er billigere at skove.

En stabklippet kultur giver også mulighed for en effektiv sprøjtning i vækstsæsonen, da sprøjteskærmen kan komme helt ind und træet uden at komme i kontakt med grene eller nåle.

- Som helhed kommer kulturen til at fremstå langt mere sund og harmonisk, og plantageejeren lægger hermed grunden til at opnå den højest mulige pris for sine juletræer, siger Jens Krogh Andersen fra Team-Service. Firmaet lancerede den dobbelte stabklipper primo 2011, og antallet af solgte enheder ligger et godt stykke over forventning.

- Ingen tvivl om, at vi med stabklipperen virkelig har ramt et udækket behov, siger Jens Krogh Andersen.

Team-Service ApS specialudvikler desuden en vifte af udstyr til pleje og oparbejdning af juletræer. Firmaet bygger på mange års erfaring inden for branchen, og alt specialudstyr er udviklet omkring samme unikke basismaskine fra Nilfisk-Egholm i Lemvig EGHOLM-redskabsbæreren kan således yderligere udstyres med fældeklo, gødningsudlægger med afskærmet sprøjte samt hydraulisk baglift.

Team-Service ApS er autoriseret EGHOLM-forhandler, og der ydes derfor landsdækkende garanti og service på alle produkter fra Team-Service ApS.

 
   
   

PDFnet ApS, Aalborgvej 10, 7442 Engesvang - CVR 33873298 - Telefon 30 42 01 08