PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Midtjylland => Struer Kommune => Venø => Tømrermester Lars Vangsgaard   Login
Tømrermester Lars Vangsgaard PDFnet
Tømrermester Lars Vangsgaard
Havstokken 1, Venø
7600 Struer
Tlf.: 97 85 56 31
Mobil: 20 87 81 15


Info PDFnet
Artikel oprettet: 31-03-2011
Opdateret: 19-06-2011
Antal besøgende: 2614
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Tømrermester Lars Vangsgaard opererer på Venø og i hele Struer-regionen med alt fra klassiske reparationer og vedligeholdelse af helårs- og sommerhuse til ombygninger og nybyggerier.
Dato: 31-03-2011

Tømrermester Lars Vangsgaard, Venø

Af Tommy Hansen

Tømrermester Lars Vangs­gaard, Venø, har siden 2010 opbygget et solidt kundeunderlag i hele regionen. Han specialiserer sig i energibesparelser samt reparationer og vedligeholdelse og løser ofte større opgaver i samarbejde med andre lokale håndværkere, både som hoved- og underentreprenør

Lars Vangsgaard er uddannet tømrer og har en årelang baggrund i vinduesbranchen, hvor han har arbejdet med både montage og kvalitetskontrol. I 2010 etablerede han sig som selvstændig tømrermester med udgangspunkt fra Venø, med base i et unikt træhus, som han selv har opført.

Lars Vangsgaard har siden fået en bred kreds af faste kunder fra Struer-området, og han løser i dag alle former for forekommende tømreropgaver i hele Nordvestjylland for både private og firmaer. Aktiviteterne gør Lars Vangsgaard til nærmest fast inventar på Venø-færgen - som i øvrigt også bruger Lars Vangsgaard, når der skal repareres og vedligeholdes anlæg på landjorden.

Det store antal af sommerhuse i området giver et ekstra kundegrundlag, og Lars Vangsgaard tilbyder både vedligeholdelse og istandsættelser.

Energibesparelser
Energibesparelser er tænkt ind i næsten alle større opgaver, hvad enten det er udskiftning af døre eller vinduer, eller isolering af loft og vægge.

- Også vinduerne er et område, hvor de fleste kan spare på energien ved at få nye vinduer, nye glas eller blot få skiftet gummilisterne, siger Lars Vangsgaard.

Service og vedligehold af vinduer og døre er derfor også blandt hans faste opgaver.

- Vedligeholdelsesfri vinduer findes ikke, det er kun i reklamerne. Vinduer og døre skal tilses og justeres med nogle års mellemrum, ellers vil de mekaniske dele gradvist forfalde. Det er ikke den store investering, og for en fagmand kan opgaven løses hurtigt. Og resultatet er, at vinduer og døre fungerer problemfrit i mange år, siger Lars Vangsgaard.

Blandt de typiske arbejdsopgaver er desuden ombygninger og tilbygninger, anlæg af terasse, ny udestue, indvendige moderniseringer eller nyt tag. Gennem et godt samarbejde med kolleger kan Lars Vangsgaard løfte større projekter som f.eks. totalrenoveringer og nyopførelse af sommerhuse.

Endelig er der i dagligdagen plads til småreparationer og mindre boligforbedringer, ligesom Lars Vangsgaard hurtigt kan rykke ud til akutte opgaver.PDFnet Venø
PDFnet Struer Kommune

 
   
   
   
   

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 23 90 77 88