PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Midtjylland => Herning Kommune => Ocean Rainwear A/S   Login
Ocean Rainwear A/S PDFnet
Ocean Rainwear A/S
HI-Park 387
DK-7400 Herning
Denmark
Tel.: +45 97 12 27 66
Fax: +45 97 12 57 96


mail@oceanrainwear.dk
www.oceanrainwear.dk
Info PDFnet
Artikel oprettet: 04-05-2011
Opdateret: 04-05-2011
Antal besøgende: 720
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Medusa er navnet på en vandtæt, vindtæt og isoleret serie af arbejdstøj i grøn eller sort, som blandt andet har vundet indpas hos landmænd. Serien består af jakke, buks med aftagelige hængelommer samt overall og har alle de specifikationer og kom­fortegenskaber, man kan forvente af professionel og slidstærk, udendørs beklædning
Dato: 04-05-2011

Det bedste arbejdstøj er til for at blive brugt

Af Tommy Hansen

OCEAN har gennem årtier fremstillet markedets formentlig bedste regntøj og har siden 2009 tillige ført en serie i arbejdstøj af høj kvalitet - tøj, der er skabt til at blive brugt

Da danske OCEAN i 2009 skabte sin serie af bredt anvendeligt arbejdstøj, fik landmænd og håndværkere et særdeles godt alternativ til det hidtidige udbud. Ocean Work Wear-serien opfylder strenge krav til holdbarhed og slidstyrke. Tøjet er fremstillet i klassisk polyester og bomuld, udstyret med originale YKK-lynlåse, og der er Cordura-forstærkninger på knæene.

- Arbejdstøjet lever på alle måder op til de samme kvalitetskrav som vore øvrige serier i beklædning, og vi har mødt en meget stor interesse fra markedet, siger direktør Jørn Klokkerholm, Ocean Rainwear A/S.

Helt i tråd med OCEAN’s koncept har virksomheden siden udviklet arbejdstøjserien Medusa, som har samme egenskaber som traditionelt arbejdstøj - men som tillige er vandtæt. Serien er lavet af meget stærkt materiale - 600D polyester - vandtætheden er 13.000 mm og åndbarheden er 5.000 mvp.

Som for OCEAN’s øvrige produkter i udendørs beklædning, sker fremstillingen af arbejds­tøjet hos faste samarbejdspartnere i udlandet, såvel som på virksomhedens egen fabrik i Letland.

OCEAN har fortsat administration og lager samt salg- og marketingfunktioner i Danmark, samlet i hovedkontoret i HI-Park ved Herning.

En serie af unikt undertøj, fremstillet af bambusfibre, er en væsentlig bestanddel i serien af arbejdstøj til professionelt brug.

Bambus indeholder et naturligt aktivstof, ”Bamboo-kun”, som i naturen gør planten særligt modstandsdygtig overfor bakterieangreb. Aktivstoffet beholder sin effekt i bambusfibrene, som anvendes til tøj, og de færdige tekstiler bevarer derfor i princippet bambusplantens naturlige beredskab mod bakterier. I praksis betyder det f.eks., at problemer med menneskelig svedlugt er så godt som elimineret; aktivstoffet nedbryder de lugtende bakterier, og resten af sveden absorberes i undertøjet.

 
   
   

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 23 90 77 88