PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Midtjylland => Norddjurs Kommune => Grenaa => PhotoCare / Team DS A.m.b.A.   Login
PhotoCare / Team DS A.m.b.A. PDFnet
PhotoCare - Team DS A.m.b.A
Transitvej 16
DK-7100 Vejle
Tlf.: 76 40 57 60


marketing@photocare.dk
www.photocare.dk
Info PDFnet
Artikel oprettet: 16-06-2011
Opdateret: 16-06-2011
Antal besøgende: 1713
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Peter Weje Nielsen har pr. 1. maj 2011 taget sønnen Mikkel Weje Nielsen ind som medejer af forretningen. Mikkel har i seks år arbejdet i forretningen, han er udlært fotohandler og har supplerende speciale i EDB og computer, hvilket butikkens vareudvalg i dag bærer tydeligt præg af.
Dato: 16-06-2011

Velkommen til Photo Care i Grenå

Af Tommy Hansen

PhotoCare Grenaa er en familieejet fotoforretning, etableret af Peter Weje Nielsen og i dag med sønnen Mikkel Weje Nielsen som medejer. Forretningen har tradition for et nært samspil med kunderne i lokalområdet, og ud over fotoudstyr sælges i dag også kvalitets PC’er og fladskærme. Information til kunderne prioriteres højt i form af både deciderede kurser i fotografering og fototeknik og af undervisning og support i forbindelse med køb af PC

PhotoCare Grenaa er etableret af Peter Weje Nielsen og hans hustru Lene i 1979 og siden udvidet og moderniseret flere gange. Forretningen har et samlet salgsareal på knapt 400 kvm, og PhotoCare Grenaa har de senere år udviklet sig til en af Jyllands mest velassorterede fotohandlere.

Sortimentet spænder i dag fra det klassiske fotoudstyr til computere, printere og fladskærms-TV. De nye varegrupper er Mikkel Weje Nielsens specialer, og kunderne har taget godt imod initiativerne:

- Vi gør meget for at informere om produkterne, også efter, at de er solgt. Vi tilbyder gratis kurser i både fotografering og PC-brug, og alle vore computere sælges med mulighed for online-support. Hvis folk har et problem med computeren, kan vi her fra butikken logge på og næsten altid ordne tingene på stedet. Det er en stor tryghed for kunderne, siger Mikkel Weje Nielsen.

Han er selv udlært fotohandler i forretningen i Storegade, hvor han i øvrigt startede som 13-årig.

Han har fulgt hele udviklingen fra analog til digital fotografering, og Mikkel Weje Nielsen har stor viden inden for computerteknologi og elektronisk billedbehandling.

Udviklingen har også givet et boom for private billeder, og PhotoCare Grenaa tilbyder alle former for fremkaldelse på ”gammeldags” fotopapir, som fotoalbums eller som eksklusive fotobøger. Endvidere tilbydes alle former for fotografering, fra pasfoto til atelierfotografering, ligesom PhotoCare Grenaa de senere år også har haft skolefotografering på programmet.

 
   
   
   
 

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 30 42 01 08