PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Syddanmark (under udarbejdelse) => Nordfyn Kommune => Otterup => Ringhakken   Login
Ringhakken PDFnet
Bloxbjerg Design
Agernæsvej 19
5450 Otterup
Tlf. 30 72 86 92


info@bloxbjerg.dk
www.bloxbjerg.dk
Info PDFnet
Artikel oprettet: 07-07-2011
Opdateret: 07-07-2011
Antal besøgende: 1543
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Iværksætter Petter Bertram har fået sin ringhakke patenteret, og overalt i den grønne sektor modtages den med begejstring. Ringhakken er i dag det økonomiske fundament for fortsat udvikling, og flere nye produkter er allerede i støbeskeen
Dato: 07-07-2011

Velkommen til Bloxbjerg Design

Af Tommy Hansen

Bloxbjerg Design er et design- og udviklingsfirma med speciale i produktions og maskinteknik. Bag firmaet står Petter Bertram, uddannet maskinmester og gennem flere år selvstændig iværksætter og produktudvikler

Bloxbjerg Design har hjemme ved Otterup på Fyn, hvor hele underetagen i Petter Bertrams privatbolig er indrettet som udviklingsværksted med drejebænk, fræser og andet fornødent specialværktøj.

Senest har Bloxbjerg Design fået stor succes med ringhakken, som Petter Bertram har udviklet over flere år. Ringhakken er i konstruktion og udformning så unik, at den er blevet patenteret i flere europæiske lande, og Petter Bertram har med Ringhakken taget hul på et stærkt voksende marked.

- Den er ubetinget det bedste lugeredskab, som findes, og den gør bogstaveligt talt havearbejdet til en leg. Alle fagfolk, som har haft den i hænderne, er indtil nu blevet overbeviste, og vi sender ringhakker til private kunder i hele landet dagligt, siger Petter Bertram.

Allerede i 2008 måtte haveeksperten Søren Ryge finde de rosende ord frem, da han testede Ringhakken, og kunderne findes i dag i hele Danmark.

Salget sker via webshop på Bloxbjerg Designs hjemmeside. Ringhakken købes også af f.eks. anlægsgartnere, og flere sjællandske kommuner er blandt de faste kunder.

Ringhakken er et på alle måder gennemført produkt. Den superskarpe ring er fremstillet i rustfrit stål, de anvendte skruer er syrefaste og ruster derfor ikke, og skaftet er af dansk asketræ af højeste kvalitet. Selve ringholderen er lavet af glasfiberforstærket nylon og er nærmest uforgængelig.

Hele udviklingsprocessen er foregået hjemme hos Petter Bertram, mens produktionen af de enkelte dele i dag sker hos faste samarbejdspartnere i både Danmark og i udlandet.

 
   
   

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 30 42 01 08