PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Midtjylland => Holstebro Kommune => Holstebro => GASA Holstebro A.m.b.A.   Login
GASA Holstebro A.m.b.A. PDFnet
GASA Holstebro
Jens Baggesens Vej 1,
7500 Holstebro
97 42 18 55

BLOMSTER
Jan Skaaning
afdelingsleder
js@gasa-holstebro.dk
direkte tlf. 9610 8191
mobil 2020 4731

FRUGT OG GRØNT
Kim S. Mogensen
indkøber og sælger
ksm@gasa-holstebro.dk
direkte tlf. 9610 8185
mobil 2049 1473


Info PDFnet
Artikel oprettet: 27-09-2011
Opdateret: 27-09-2011
Antal besøgende: 876
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

GASA Holstebros direktør Gunnar Lindberg foran bygningerne, hvor der dagligt ekspederes blomster, frugt og grønt til detailbutikker og servicesektoren i hele Jylland
Dato: 16-10-2011

Velkommen til GASA Holstebro A.m.b.A

Af Tommy Hansen

GASA Holstebro er en selvstændig dansk virksomhed, der ejes af cirka 40 midt- og vestjyske avlere i fællesskab, og som leverer friske blomster, frugt og grønt engros direkte til kroer, storkøkkener og detailbutikker i hele Jylland

GASA Holstebro A.m.b.A (Gartnernes Salgsforening) i Holstebro er en af Vestjyllands største leverandører af blomster, frugter og grøntsager til både detailbutikker og servicesektoren. På kundelis­ten står både kendte supermarkedskæder samt frugt- og grønthandlere, og storkøkkener på hoteller, kroer og offentlige institutioner.

Hver dag året rundt ankommer en eller flere af GASA Holstebro’s ejere med produkter fra egen avl, og med online-indkøb via de store auktioner i bl.a. Holland bringes sortimentet op til fuld bredde inden for de to hovedgrupper: Blomster samt frugt og grønt.

Gennem en lang årrække har GASA Holstebro været den foretrukne leverandør hos landsdelens købmænd og supermarkeder, ikke mindst fordi de her kan få leveret hele sortimentet fra én leverandør. Tilsvarende har firmaet opbygget en bred kundemasse inden for storkøkkener på f.eks. skoler og restauranter.

- Vi har de friskeste, danske konsumprodukter fra vore egne avlere, og resten køber vi via gode og velkendte leverandører. Samtidig tilbyder vi det ubetinget største udvalg af blomster og planter, så kunderne herved kan få det hele ét sted, siger direktør for GASA Holstebro, Gunnar Lindberg.

Ejerkredsen bag GASA Holstebro - og dermed de faste leverandører - består af gartnere og frilandsgartnere samt landmænd og frugtavlere i en radius af op til 50 kilometer fra GASA-bygningerne i Holstebro. Her er forretningsområderne fordelt på to store halsektioner, adskilt af administrationen i midten af bygningen. I hver af afdelingerne arbejder specialister inden for de respektive områder, og leverancerne til kunderne koordineres på timebasis mellem de to afdelinger og sker med egne biler på alle hverdage året rundt.

 
   
   
   
 

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 23 90 77 88