PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Midtjylland => Holstebro Kommune => Holstebro => GASA Holstebro A.m.b.A.   Login
GASA Holstebro A.m.b.A. PDFnet
GASA Holstebro
Jens Baggesens Vej 1,
7500 Holstebro
97 42 18 55

BLOMSTER
Jan Skaaning
afdelingsleder
js@gasa-holstebro.dk
direkte tlf. 9610 8191
mobil 2020 4731

FRUGT OG GRØNT
Kim S. Mogensen
indkøber og sælger
ksm@gasa-holstebro.dk
direkte tlf. 9610 8185
mobil 2049 1473


Info PDFnet
Artikel oprettet: 27-09-2011
Opdateret: 27-09-2011
Antal besøgende: 660
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Blandt de faste avlere, der leverer til GASA Holstebro, er frilandsgartner Peter Bentzen, som har leveret til GASA siden 1970, fra sit 82 hektar store gartneri i Sønder Nissum lige ved Nissum Fjord.
Dato: 27-09-2011

Den lige vej fra jord til bord

Af Tommy Hansen

Efterspørgslen efter friske, danske råvarer er stærkt stigende, og det mærkes hos både GASA Holstebro og de mange tilknyttede avlere i en stor del af Midt- og Vestjylland

Catering er et af GASA Holstebro’s specialer, og filosofien om fysisk nærhed til avlerne passer perfekt til kundernes krav om friske og så vidt muligt lokale, danske råvarer.

- Den lige vej fra jord til bord er præcist, hvad vi står for. Vi bringer de helt friske produkter fra gartnerne og de andre avlere direkte ud til vores kunder, siger afdelingschef Kim S. Mogensen, GASA Holstebro A.m.b.A.

Cateringafdelingen leverer frugt og grønt til engroskunder i hele Jylland, såvel til videresalg i detailbutikker som til forarbejdning på storkøkkener i restauranter og hoteller, skoler og institutioner af enhver art. Produkter, som ikke med fordel dyrkes i Danmark, tilbydes via hjemkøb fra bl.a. auktionerne i Holland, så GASA Holstebro altid kan lagerføre det fulde sortiment.

Blandt de faste avlere, der leverer til GASA Holstebro, er frilandsgartner Preben Bendtsen, hvis far har leveret til GASA siden 1970 og som nu selv drver det 82 hektar store gartneri lige ved Nissum Fjord.

Jordbæravler Verner Lind Thomsen fra Nr. Felding er blandt de nyere leverandører. Han omlagde for en årrække det meste af sin drivhusproduktion til udelukkende at dyrke jordbær, og han leverer i dag friske drivhusjordbær til GASA i hele sæsonen fra maj til november.

En anden og mangeårig leverandør til GASA er æbleavler Klaus Dalgaard, Lyby Strand ved Skive. Han har overtaget sit fødehjem og faderens erhverv, og har i dag en imponerende kultur af såvel klassiske gamle æblesorter som nyere og populære varianter.

GASA modtager varer fra disse og alle andre avlere på centrallagrene i Holstebro alle ugens dage, hele året rundt. Herfra fordeles, pakkes og leveres direkte til kunderne på aftalte tidspunkter og efter kundernes behov, op til seks dage om ugen. De fleste faste kunder får dog typisk deres varer i afstemte mængder 1-2 gange om ugen, så det passer med aktuelle madplaner og antal spisende gæster eller elever. Alle bestillinger kan leveres fra dag til dag.

 
   
   
   

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 23 90 77 88