PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Midtjylland => Struer Kommune => Struer => Vestjydsk Autoopretning   Login
Vestjydsk Autoopretning PDFnet
Fabriksvej 18
7600 Struer
Tlf. 97 84 03 00


vjao@autoteknik.dk
Info PDFnet
Artikel oprettet: 02-01-2012
Opdateret: 10-03-2012
Antal besøgende: 719
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Vestjydsk Autoopretning har til huse på Fabriksvej i Struer og tilbyder alle former for autoreparationer og værkstedsarbejde. Firmaet reparerer og servicerer alle bilmærker og er tilsluttet den landsdækkende kæde Mekonomen Autoteknik.
Dato: 25-02-2012

Velkommen til Vestjydsk Autoopretning

Af Tommy Hansen

Vestjydsk Autoopretning har til huse på Fabriksvej i Struer og tilbyder alle former for autoreparationer og værkstedsarbejde. Firmaet reparerer og servicerer alle bilmærker og er tilsluttet den landsdækkende kæde Mekonomen Autoteknik

Vestjydsk Autoopretning er en alsidig mekanikervirksomhed i Struer med pladeværksted og karosseriafdeling, såvel som et fuldt udstyret mekanisk værksted med service og reparation af alle bilmærker.

Firmaet er oprindelig grundlagt i 1960’erne som autoopretter, og opretning, rudeskift og karosseriteknik i øvrigt udgør fortsat et væsentligt fundament for virksomheden. Siden starten af 80’erne har firmaet også udført klassiske mekanikeropgaver, og de seneste mange år har værkstedet været tilsluttet den landsdækkende kæde af professionelle mekanikere, Mekonomen. Vestjydsk Autoopretning udfører i dag alle mekanikeropgaver på alle bilmodeller.

Flere af de nuværende medarbejdere er uddannet i virksomheden, ligesom den mangeårige indehaver Poul Erik Hessellund Knudsen selv blev uddannet pladesmed i firmaet, hvor han startede i 1966.

Værkstedet har helt fra starten været tilsluttet De Fri Autoværksteder, CAD, som både er en indkøbsforening og et fagligt fællesskab, der bl.a. sikrer kunden håndværksmæssig kunnen. Vestjydsk Autoopretning har derfor også et fint samarbejde med Struer-områdets øvrige fem CAD-værksteder.

Kundekredsen i Vestjydsk Autoopretning er for størsteparten private kunder, men et stort antal håndværkere bruger i Vestjydsk Autoopretning som fast serviceværksted.

Arbejdsopgaverne spænder fra dækskift og bremsetjek til udbedring af autoskader og komplicerede motorrenoveringer. Vestjydsk Autoopretning har fine faciliteter til såvel personvogne, kassevogne og entreprenørmateriel som f.eks. rendegravere og traktorer.

Vestjydsk Autoopretning har siden 2010 været ejet og ledet af mekaniker Kristian Hajslund Andersen, der har arbejdet i firmaet siden 2000. Han har overtaget virksomheden efter Poul Erik Hessellund Knudsen, der dog fortsat arbejder med på både værksted og kontor. Vestjydsk Autoopretning beskæftiger i alt otte medarbejdere.

 
   
   
   
   

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 23 90 77 88