PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Midtjylland => Skive Kommune => Højslev => DMV Industy A/S   Login
DMV Industy A/S PDFnet
Brøndborervej 3,
Dommerby
DK-7840 Højslev
Tlf. 97 53 55 34
Fax 97 53 66 40


mail@dmv.dk
www.dmv.dk
Info PDFnet
Artikel oprettet: 11-01-2012
Opdateret: 07-02-2012
Antal besøgende: 1003
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

DMV Industry A/S er et moderne maskinværksted med en veluddannet stab af medarbejdere og en tidssvarende maskinpark med den nyeste teknologi. Firmaet, der er beliggende i Dommerby ved Skive, leverer både prototyper og serieproduktioner samt montagearbejder til talrige brancher
Dato: 11-01-2012

Velkommen til DMV Industry A/S

Af Tommy Hansen

DMV Industry A/S er en moderne maskinfabrik med en veluddannet stab af medarbejdere og en tidssvarende maskinpark med den nyeste teknologi. Firmaet, der er beliggende i Dommerby ved Skive, leverer både prototyper og serieproduktioner samt montagearbejder til talrige brancher

DMV Industri A/S har specialiseret sig i fræse- og drejearbejde inden for mange forskellige brancher og i alle gængse materialer. Firmaets kunder findes i metalindustrien, bygge- og transportsektoren, fødevareindustrien samt fiskeri, skovbrug og landbrug - og materialerne spænder fra stål, aluminium og kobber til f.eks. nylon og PVC.

Firmaet har siden 2006 haft til huse i egne lokaler, en 1.000 kvadratmeter stor industribygning i Dommerby ved Skive, hvor virksomheden også er grundlagt i 1993 af maskinarbejder Keld Nielsen, under navnet Dommerby Maskinværksted.

Produktionen sker i fast treholdsskift, både for altid at kunne levere ”just-in-time” og for at udnytte det højteknologiske produktionsapparat optimalt. DMV Industry er hovedsagelig ordreproducerende og leverer dagligt med bl.a. fragtmand, og for flere faste kunder er firmaet endvidere lagerførende med diverse kundespecifikke komponenter.

Både udvikling af prototyper og serieproduktioner foregår på avancerede, CNC-styrede drejemaskiner og bearbejdningscentre, og DMV Industry råder desuden over diverse konventionelt udstyr til bearbejdning af metaller og plast.

Virksomheden har en tæt kontakt til gode samarbejdspartnere inden for efterbehandling som f.eks. maling eller fornikling, og produkterne kan derfor leveres med alle ønskede grader af finish.

Et væsentligt fundament for DMV Industry er kunder med egenproduktion af anlæg, maskiner og værktøj. En anden betydelig kundegruppe producerer for andre, og hos begge grupper tilbyder DMV Industry tillige reparation og vedligeholdelse af kundernes maskindele.

Kunderne er for en stor dels vedkommende koncentreret i Midtjylland og Vestjylland, men DMV Industry opererer som udgangspunkt i hele Danmark.

Firmaet har i dag 12 ansatte, hvoraf flere af maskinoperatørerne har fulgt virksomheden i mere end 10 år.

 
   
   
   
   

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 30 42 01 08