PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Midtjylland => Skive Kommune => Højslev => Benta's Cafeteria   Login
Benta's Cafeteria PDFnet
v/ Jytte Breum
Vinkelvej 15A, Nr. Søby
7840 Højslev
Tlf. 97 53 50 58
Fax 97 53 67 42


info@bentas-cafeteria.dk
www.bentas-cafeteria.dk
Info PDFnet
Artikel oprettet: 12-01-2012
Opdateret: 17-01-2012
Antal besøgende: 593
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Bentas Cafeteria og Selskabslokaler er et velbesøgt spisested ved Højslev Stationsby, lige op til landevejen mellem Viborg og Skive.Cafeteriet byder på traditionel, hjemmelavet dansk mad af de bedste råvarer. Alle menuer samt smørrebrød leveres også som mad ud af huset alle ugens dage.
Dato: 12-01-2012

Velkommen til Benta's Cafeteria

Af Tommy Hansen

Bentas Cafeteria og Selskabslokaler er et velbesøgt spisested ved Højslev Stationsby, lige op til landevejen mellem Viborg og Skive. Cafeteriet byder på traditionel, hjemmelavet dansk mad af de bedste råvarer, og al mad leveres også ud af huset alle ugens dage.

Benta’s Cafeteria og Selskabslokaler ligger centralt placeret ud til hovedvejen mellem Skive og Viborg, i Nr. Søby ved Højslev. Det velbesøgte cafeteria har åbent alle ugens dage fra kl. 8 og byder på god, traditionel dansk mad, med stor vægt på, at tingene er hjemmelavede og med de bedste råvarer.

Cafeteriet ejes og drives i dag af Jytte Breum. Hun har i 2010 overtaget det traditionsrige spisested fra sin mor, Benta, som drev cafeteriet gennem mere end 43 år.

Gennem årtier har Benta’s Cafeteria og Selskabslokaler opbygget et solidt kundeunderlag, såvel i selskabslokalerne med plads til op til 130 spisende gæster, som i det hyggelige cafeteria, hvor der serveres både fastfood og diverse klassiske danske retter med sovs og kartofler - og en udsøgt husets vin som muligt tilbehør.

Med jævne mellemrum laver Jytte Breum særlige tidsbegrænsede tilbud som f.eks. ”spis hvad du kan” til faste priser. Særligt populær er i den sammenhæng stegt flæsk med hvide kartofler og persillesovs, og her er det nødvendigt at bestille bord i forvejen.

Alle menuer samt smørrebrød leveres også som diner transportable ud af huset, og Benta’s Cafeteria leverer dagligt til såvel pensionister i Højslev by som til fester og selskaber i hele Skive-området.

Kuvertpriserne ved selskaber inkluderer alt fra duge, servietter, blomster og servering til leje af lokaler og naturligvis maden. Det er derfor nemt at orientere sig i cafeteriets mange menuforslag, og der kan altid laves helt individuelle løsninger.

Både selskabslokaler og cafeteria er handicapvenlige, og Benta’s Cafeteria har særdeles gode parkeringsforhold på to sider af bygningen.

 
   
   
   
   

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 3387