PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Midtjylland => Struer Kommune => Venø => Venø Børnehus   Login
Venø Børnehus PDFnet
Lønningen 2, Venø,
7600 Struer

Bestyrelse 2012:

Flemming Damgaard (formand)
Helle Gjern
Antoinette Jensen
Ingrid Skadhede
Johanne Bendix
Vibeke Staunsholt (suppleant)


bornehuset@struer.dk
Info PDFnet
Artikel oprettet: 13-01-2012
Opdateret: 28-01-2012
Antal besøgende: 485


Link Venøs egen hjemmeside

Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Venø Børne- og Ungdomshus danner rammen om en ungdomsklub og fritidsundervisning med malerskole for børn og unge. Desuden er der en velbesøgt lektiecafe, hvor øens børn og unge kan samles om lektierne
Dato: 27-01-2012

Velkommen til Venø Børne- og Ungdomshus

Af Tommy Hansen

Venø Børne- og Ungdomshus er et privat initiativ, som skaber trygge rammer for børn og unge på Venø, og det velindrettede hus står desuden til rådighed som selskabslokale eller mødelokale for foreninger, erhvervsdrivende og private

Venø Børne- og Ungdomshus er en selvejende institution, oprettet den 17. december 1997, og har som primært formål at skabe rammer om Venøbørns og unges trivsel i dag- og aftentimerne. Fundamentet for børnehusets virke er den velindrettede bygning på Lønningen, hvor faciliteterne både udendørs og inden døre er i top.

Bygningen er fra starten er opført i nært samarbejde med Venø Kirke og rummer derfor bl.a. kælder og bad samt et kontor til graveren, og kirken er i dag blandt de faste brugere af lokalerne. Selve opførelsen af huset er i videste udstrækning sket med frivilligt arbejde, og medlemmerne mødes fortsat til mindst én årlig arbejdslørdag med efterfølgende spisning.

Blandt de meget populære aktiviteter i Børne- og Ungdomshuset kan nævnes fredagsklubben og lektiecaféen. Desuden er der stor søgning til malerskolen, hvor børn over otte år tilbydes undervisning på højt niveau.

Klub 15 er som navnet antyder for øens unge, og i den anden ende af aldersskalaen er børnehuset rammen om en ugentlig aktivitetsklub for de ældre.

Fra 2012 har børnehuset endvidere indført udlejning af lokalerne som festlokaler til overnatninger, udflugter, familiefester og andre små som store begivenheder.

(Tekstforslag 28.1.)PDFnet Venø
PDFnet Struer Kommune

 
   
   
   
   

NYT: Udlejning af selskabslokaler med overnatning

Lejepriser 2012:

Dagleje kr. 250,-
Døgnleje kr. 700,-
Leje 2 døgn kr. 1.200,-


Kontakt:
Antoniette Jensen
Tlf. 97868195 og 21623576

Email: anj@revisionlimfjord.dk

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 23 90 77 88