PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Midtjylland => Syddjurs Kommune => Midtdjurs => Kolind => HN Autocenter A/S   Login
HN Autocenter A/S PDFnet
Centervej 4
8560 Kolind

Tlf: 86 39 24 66


hn@hnautocenter.dk
www.hnautocenter.dk
Info PDFnet
Artikel oprettet: 21-01-2012
Opdateret: 10-02-2012
Antal besøgende: 668
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

HN Autocenter er et af Djurslands førende autoværksteder med eget pladeværksted og salg af brugte, klargjorte biler foruden en afdeling for salg og reparation af cykler. HN Autocenter er certificeret Bosch Diesel Service partner og er endvidere autoriseret Dinitrol center for undervognsbehandling.
Dato: 07-02-2012

Velkommen til HN Autocenter A/S

Af Kristian Bruun Nielsen

HN Autocenter er et af Djurslands førende autoværksteder med eget pladeværksted og salg af brugte, klargjorte biler foruden en afdeling for salg og reparation af cykler. HN Autocenter er certificeret Bosch Diesel Service partner og er endvidere autoriseret Dinitrol center for undervognsbehandling

Centralt placeret midt på Djursland ved Kolind ligger HN Autocenter, som er blandt Djurslands førende autoværksteder. Firmaet har i dag 18 ansatte og huser udover autoværksted og Dinitrol-center, også en cykelforretning, salg af brugte biler, vaskehal og en tankstation.

Henrik Nielsen har 25 års erfaring med at drive autoværksted, og har siden 1999 drevet HN Autocenter - et topmoderne autocenter, der tilbyder en bred vifte af serviceydelser. Værkstedet foretager serviceeftersyn på alle bilmærker, laver pladearbejde, klargøring til syn samt alle de traditionelle opgaver for et autoværksted.

Derudover er centeret autoriseret Bosch Car Servicecenter, hvilket sikrer, at værkstedet opfylder en række kvalitetskrav. Ifølge Henrik Nielsen er det også med til at sikre, at værkstedet er med helt fremme:

- Vi får informationerne hurtigt fra Bosch, vi er opdaterede med det sidste nye udstyr, og vi kan eliminere de problemer, der kan være ved at bruge uoriginale dele, siger Henrik Nielsen.

Mekanikerne har udstyret til at reparere alt fra stenslag til avancerede elektroniske fejl, og kan også lave service på den sidste nye dieselteknologi.

Med centerets placering tæt ved Kolind og korte afstand til Aarhus Lufthavn kan man benytte sig af Lufthavnsservice, hvor man kan få serviceret, repareret eller få foretaget en grundig rengøring af bilen, mens man er ude at rejse.

- Det er en oplagt mulighed at benytte sig af, når man skal på ferie og meget populært. Man ringer bare til os eller booker en tid på nettet. Så henter og bringer vi bilen til og fra lufthavnens parkeringsplads, så den er klargjort til, når man kommer hjem, siger Henrik Nielsen.

Autocenteret er autoriseret til at undervognsbehandle med Dini­trol og fremstår efter en udvidelse i 2011 som Djurslands mest moderne og miljørigtige lokaler til undervognsbehandling.

Centeret har endvidere altid et udvalg af brugte biler, der bliver omhyggeligt klargjort og gennemgået af autoværkstedet, inden de sættes til salg.

 
   
   
   
 Lufthavnsservice
Bosch Car Service
Autoværksted
Pladeværksted
Dinitrol undervognsbehandling
Ditec lakpleje
Bilpleje
Bilsalg
Vaskehal


- Vi dækker hele Djursland

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 30 42 01 08