PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Midtjylland => Holstebro Kommune => Vinderup => Mogenstrup Smede- og VVS-forretning   Login
Mogenstrup Smede- og VVS-forretning PDFnet
Tingvej 14
7800 Skive
Tlf: 97 54 41 55
Fax: 97 54 40 35


mogenstrup@energismeden.dk
www.energismeden.dk
Info PDFnet
Artikel oprettet: 04-02-2012
Opdateret: 10-03-2012
Antal besøgende: 557
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Velkommen til Mogenstrup Smede og Maskinforretning

Af Tommy Hansen

Mogenstrup Smede- og Maskinforretning er en alsidig smedevirksomhed med stor erfaring i kompliceret svejse- og smedearbejde. Firmaet hviler på en blanding af større, faste ordrer og mere akutte opgaver for kunder i Midt- og Vestjylland

Mogenstrup Smede- og Maskinforretning er i sin nuværende form grundlagt i 1980 af brødrene Gunner og Ejnar Christensen, som fortsatte traditionen med smedje på adressen.

Smedefirmaet har gennem årene opbygget en bred kundekreds, fra landmænd til private kunder og industrikunder, og Mogenstrup Smede- og Maskinforretning har desuden en omfattende aktivitet i VVS-afdelingen.

Smeden i Mogenstrup opererer i hele Midt- og Vestjylland og betjener både private og erhvervskunder med traditionelt smedearbejde, herunder service og installation af oliefyr, gasfyr eller alternative energikilder som jordvarme, varmepumper og biobrændselsfyr.

Firmaet har oparbejdet en stor erfaring inden for stålspær og stålkonstruktioner, samt hydraulik og landbrugsmaskiner, og Mogenstrup Smede- og Maskinforretning har f.eks. en mindre egenproduktion af plovbiler.

Virksomheden har til huse i rummelige lokaler, som senest i 2011 er udvidet med en lagersektion til bl.a. lager for VVS-artikler.

VVS-arbejde udføres ligeledes for såvel private som erhvervskunder, og Mogenstrup Smede- og Maskinforretning er ofte underleverandør i større entrepriser. I 2011 fik firmaet eksempelvis en 2-årig opgave med fremstilling af fundament samt indretning af toiletvogne til de danske motorvejsrastepladser.

Mogenstrup Smede- og Maskinforretning beskæftiger seks erfarne medarbejdere og er medlem af DS Håndværk og Industri. Firmaet har siden 1995, hvor Ejnar Christensen gik på pension, været ejet og ledet af smedemester Gunner Christensen.

 
   
   
   
   Gas/naturgas
Vand/varme/sanitet
Alternativ energi
Oliefyr og -service
Ventilation
Svejse og smedearbejde
Hydraulik
Landbrugsmaskiner
Hardman Havemaskiner

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 30 42 01 08