PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Midtjylland => Struer Kommune => Thyholm => Thyholm Klovpleje   Login
Thyholm Klovpleje PDFnet
v/ Gordon Alstrup
Flovlevvej 10
7790 Thyholm
Tlf.: 30 20 19 14


97951914@mail.dk
Info PDFnet
Artikel oprettet: 29-02-2012
Opdateret: 02-04-2012
Antal besøgende: 585
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Thyholm Klovpleje ejes og drives af indehaver Gordon Alstrup, som har årelang erfaring som klovbeskærer. Firmaet udfører effektiv og professionel klovpleje på små og store besætninger i hele Midt- og Vestjylland
Dato: 29-03-2012

Velkommen til Thyholm Klovpleje

Af Tommy Hansen

Thyholm Klovpleje ejes og drives af indehaver Gordon Alstrup, som har årelang erfaring som klovbeskærer. Firmaet udfører effektiv og professionel klovpleje, herunder forebyggelse og behandling af klovsygdommen digital dermatitis, på små og store besætninger i hele Midt- og Vestjylland

(Tekstforslag)

Thyholm Klovpleje er navnet på en af Nordvestjyllands veletablerede klovbeskærerfirmaer. Gennem en lang årrække har indehaver Gordon Alstrup arbejdet som klovbeskærer, og sammen med sin faste makker, betjener han små og større besætninger i Nordvestjylland samt hele det midt- og vestjyske område.

Firmaet betjener sig af såvel en veludstyret klovbeskæringsboks som en mobil indslusningsboks med anlæg til automatisk klovvask for én ko ad gangen, før beskæringsarbejdet påbegyndes.

- Vi bruger rent, koldt vand til at fjerne det værste snavs fra klovene. Det gør den efterfølgende proces betydeligt nemmere, og det giver os optimale muligheder for at afsløre selv små tegn på begyndende digital dermatitis, siger klovbeskærer Gordon Alstrup, Thyholm.

Digital dermatitis er en smitsom betændelse i huden omkring klovene. Lidelsen er smertefuld for koen, hvis foderoptagelse og ydelse falder. Digital dermatitis er formentlig en bakterieinfektion og angriber ofte nye kvier i kostalden, ligesom også indkøbte dyr kan medbringe bakterien. Lidelsen kan Thyholm Klovservice oftest behandle på stedet  med Salicylsyre og forbinding, og den forebygges bedst muligt med en generelt høj staldhygiejne. 

Thyholm Klovpleje er tilsluttet Videncentret for Landbrug og registrerer derfor samtlige klovbeskæringer i forhold til det enkelte dyr. Disse data indtastes som et led af hver beskæring og indberettes elektronisk til Kvægdatabasen, hvorfra landmanden kan få udskrifter med besætningens klovsundhed.

 
   
   
   
   Klovpleje
Klovbeskæring
Klovservice
Forebyggelse og behandling af digital dermatitis

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 23 90 77 88