PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Midtjylland => Holstebro Kommune => Holstebro => GASA Holstebro A.m.b.A.   Login
GASA Holstebro A.m.b.A. PDFnet
GASA Holstebro
Jens Baggesens Vej 1,
7500 Holstebro
97 42 18 55

BLOMSTER
Jan Skaaning
afdelingsleder
js@gasa-holstebro.dk
direkte tlf. 9610 8191
mobil 2020 4731

FRUGT OG GRØNT
Kim S. Mogensen
indkøber og sælger
ksm@gasa-holstebro.dk
direkte tlf. 9610 8185
mobil 2049 1473


Info PDFnet
Artikel oprettet: 06-04-2012
Opdateret: 06-04-2012
Antal besøgende: 110
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Dialogen med kunderne foregår i vid udstrækning med telefonisk rådgivning og service af uddannede blomsterdekoratører, som hver har deres faste kundekontakter og kender de enkelte butikkers behov og ønsker.
Dato: 06-04-2012

Blomstrende købmandsskab

Af Tommy Hansen

GASA Holstebro er en af Midt- og Vestjyllands mest betydende udbydere af blomster engros, og leverer friske potteplanter, snitblomster og bundter op til seks gange ugentligt til blomsterhandlere og detailbutikker via lagerhallerne i Holstebro

(Tekstforslag)

GASA Holstebro leverer direkte til blomsterhandlere i Midt- og Vestjylland og er en af områdets største indkøbere. På kontoret i Holstebro er de professionelle blomsterindkøbere hver dag ”på uret” på internettet hos de store blomsterauktioner i Holland, og nye varer ankommer dagligt til lagerhallerne i Holstebro. Gennem hele sæsonen kommer en betydelig del af varerne desuden fra danske blomstergartnere - især fra det midt- og vestjyske, men også fra Fyn og Sjælland.

Dialogen med kunderne foregår i vid udstrækning med telefonisk rådgivning og service af uddannede blomsterdekoratører, som hver har deres faste kundekontakter og kender de enkelte butikkers behov og ønsker.

De store lagerhaller med blomster hos GASA Holstebro omsættes typisk fire gange om ugen med friske forsyninger, som via daglige leveringer ender hos blomsterhandlerne i hele Midt- og Vestjylland.

- Medarbejderne i blomsterafdelingen har som fornemste opgave at sikre godt købmandsskab inden for blomster. Det vil sige finde de bedste varer på markedet og kunne levere dem hurtigt og effektivt, og ikke mindst til en attraktiv pris, siger direktør Gunnar Lindberg, GASA Holstebro A.m.b.A.

Kontoret hos GASA er bemandet syv dage om ugen, og telefonerne svarer fra klokken 06.00 alle hverdage.

 
   
   
   

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 23 90 77 88