PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Nordjylland => Vesthimmerlands Kommune => Aalestrup-regionen => Aalestrup => Aalestrup Bilværksted   Login
Aalestrup Bilværksted PDFnet
Borgergade 21, 9620 Aalestrup
Tel: (+45) 98 64 13 88


Info PDFnet
Artikel oprettet: 27-01-2005
Antal besøgende: 4196
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

DK-Benzin Aalestrup
Dato: 05-08-2005

Aalestrup Bilværksted

Af Tommy Hansen

I mere end 30 år har Vagn og Bodil Laursen drevet Aalestrup Bilværksted, som i 1986 blev tilsluttet DK-Benzin og i 2007 omdannet til Plus kiosk

Aalestrup Bilværksted er navnet på en af Aalestrups stabile virksomheder gennem mere end 30 år. Vagn Laursen og hans kone Bodil overtog i 1976 det eksisterende auto­værksted med Uno-X anlæg. Efter 10 år valgte Vagn Laursen som en af de første i Danmark at tilslutte sig DK-Benzin, og siden har forretningen i Aalestrup med flere udvidelser og moderniseringer udviklet sig markant.

I 2000 blev forretningen indrettet med bl.a. nyt inventar og kølerum til øl og vand. Salget af kiosk- og dagligvarer er forlængst blevet en væsentlig del af dagligdagen, og forretningen, som i dag drives under navnet Plus. Der beskæftiges ud over Bodil og Vagn Laursen to voksne medarbejdere samt seks unge hjælpere.

- Vi er stærkt afhængige af et dygtigt og professionelt personale, siger Vagn Laursen.

Hans egen arbejdsdag går i værkstedet, sammen med mekanikersvend Frank Jensen, mens Bodil ekspederer og står for indkøb og sortiment i butikken.

Aalestrup Bilværksted er i 2004 blevet tilsluttet værkstedskæden Meca Car Service og er mangeårigt medlem af CAD. Det betyder blandt andet, at værkstedet kan servicere alle biler med nyvognsgaranti - Aalestrup Bil­værksted har det nødvendige udstyr til at kommunikere med alle moderne bilers computere.

- Samarbejdet i Meca-kæden sikrer også, at en række kvalitetskrav er overholdt, ikke bare til arbejdsprocesser, men også til reservedele og arbejdsudstyr. I kæden arbejder vi sammen med hundreder af kolleger landet over, som alle har samme indstilling til både håndværk og kundeservice, siger Vagn Laursen.

Ligesom kundekredsen i butikken er fast og stabil, er der på værkstedet typisk tale om faste kunder, som er kommet på anbefalinger fra venner og bekendte.

Når arbejdsdagen er ovre, er i øvrigt både Vagn og Bodil engageret på helt andre fronter: Vagn deltager aktivt og ofte i Musikforeningen Membranen’s aktiviteter, og på det faglige plan har han frem til 2007 været formand for CAD, Afdeling Vesthimmerland. Desuden er tre børn og foreløbig syv børnebørn for både Vagn og Bodil Laursen “tidrøvere” af den positive slags.

GÅ TIL BYFORSIDEN FOR AALESTRUP
GÅ TIL REGIONSFORSIDEN FOR AALESTRUP
GÅ TIL REGIONSFORSIDEN FOR VESTHIMMERLANDS KOMMUNE

 

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 23 90 77 88