PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Nordjylland => Vesthimmerlands Kommune => Aalestrup-regionen => Aalestrup => Superkiosken Pitten   Login
Superkiosken Pitten PDFnet
Vestergade 20, 9620 Aalestrup
Tel. (+45) 98 64 14 52
Åbent alle dage 9.00-21.00


Info PDFnet
Artikel oprettet: 11-01-2005
Opdateret: 03-04-2012
Antal besøgende: 5126
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Superkiosken Pitten med nyrenoveret facade
Dato: 15-06-2006

Superkiosken Pitten

Af Tommy Hansen

Superkiosken Pitten er en velbesøgt dagligvarebutik i Aalestrup, som blandt andet rummer Dansk Tipstjenestes nye butikskoncept.

De traditionelle kolonialvarer findes i et lille, separat lokale - og resten af de 300 kvm. butiksareal er helliget kiosk, spil, dvd-udlejning, vin, slik samt øl og vand.

Al inventar er nyt, og forretningen fremtræder som en ensartet helhed - trods det stærkt varierede sortiment.

En dominerende afdeling er vinafdelingen. Superkiosken Pitten har plads til et stort udvalg i alle prisklasser, og der er et betydeligt salg af de bedre vine til både større firmaer og mindre erhvervs­drivende. Jonna Carlsen dekorerer selv de eftertragtede gavepakninger, som altid er på hylderne.

Den store kaffemølle fylder næsten hele det ene udstillingsvindue, og duften breder sig i hele butikken. Den friskmalede kaffe har gennem årene givet en bred kreds af stamkunder, og også det “nye” publikum har fået øjnene op for den.

Den nye kundekreds kommer fra hele Aalestrups opland, også fordi Superkiosken Pitten har alle Dansk Tipstjenestes produkter. Desuden er spillehallen fra Dansk Automatspil en stor succes, og der er aktivitet i næsten hele forretningens åbningstid.

Superkiosken Pitten er i det daglige bemandet af købmandsparret selv, ligesom Jonnas søster Birgit er i den faste stab. Endelig beskæftiges fire unge samt en håndfuld løse medhjælpere.

Inventaret og den nye forretning i øvrigt er fra 2004, mens facaden blev renoveret i 2006.

GÅ TIL BYFORSIDEN FOR AALESTRUP
GÅ TIL REGIONSFORSIDEN FOR AALESTRUP
GÅ TIL REGIONSFORSIDEN FOR VESTHIMMERLANDS KOMMUNE

 

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 30 42 01 08