PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Midtjylland => Viborg Kommune => Hans Jensens Køreskole   Login
Hans Jensens Køreskole PDFnet
v/ Klaus Jensen,
Gl. Ålborgvej 50, 9632 Møldrup
Tel 86 69 16 97
obil 21 29 71 17


www.hovedvejenstrafikskole.dk
Info PDFnet
Artikel oprettet: 03-02-2005
Opdateret: 04-03-2011
Antal besøgende: 5679
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Hovedvejens Trafikskole har næsten 30 års erfaring i branchen og drives i dag af både første og anden generation af familien Jensen
Dato: 04-03-2011

Hans Jensens Køreskole

Af Tommy Hansen

Kørelærer Hans Jensen i Møldrup har drevet sin virksomhed, siden han som ung selv blev uddannet kørelærer, og “Hans Jensens Køreskole” er blevet et kendt begreb i både Møldrup og Viborg, hvorfra Hans Jensen finder en væsentlig del af sin kundekreds.

- Især i de senere år har jeg oplevet, at jeg nu kører med anden generation af elever, hvis forældre i sin tid tog deres kørekort hos mig. Det tyder da på tilfredse kunder, siger Hans Jensen.

Han har placeret sin virksomhed på sin ejendom lige op til hovedlandevejen mellem Aalborg og Viborg, og her har han siden indrettet garager, teorilokaler og ikke mindst en “kravlegård” i form af en stor og lukket bane til de helt uerfarne elever.

- Alle min elever har været adskillige gange rundt i “kravlegården”, før jeg kører de første ture med dem på de små landeveje ved Møldrup, og skridt for skridt arbejder vi os frem, til de til sidst behersker glatførekørsel og natkørsel og kan begå sig sikkert i både stærk trafik på motorvej og i den stressede bytrafik, siger Hans Jensen.

Ud over sin egen bane anvender han også glatførebanen ved Støvring, hvor han jævnligt lejer sig ind.

Han har altid lagt vægt på at være effektiv og billig, men ikke så billig, at det går ud over kvaliteten.

- Jeg går ikke på kompromis med sikkerheden, for det handler både om den enkelte elev og om sikkerhed i trafikken i øvrigt. Elever sendes til køreprøve, når de er klar og ikke før. Til gengæld ved jeg, at mine priser tåler sammenligning med alle andres, og gennem årene har jeg da heller ikke manglet arbejde, siger Hans Jensen.

Hans bilpark til landevejen består af fem person­biler, herunder en 4-hjulstrukket Hyundai. Desuden har Hans Jensens Køreskole syv motorcykler, som finder anvendelse i sommerhalvåret, foruden tre uindregistrerede personbiler til banekørsel. Teoriundervisningen foregår mandag og torsdag fra kl. 18.30 til kl. 20.30.

 

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 23 90 77 88