PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Nordjylland => Vesthimmerlands Kommune => Farsø-regionen => Ullits => Ullits Kro   Login
Ullits Kro PDFnet
Hotelvej 7, DK-9640 Farsø
Tel: 98 63 40 05 - Fax: 98 63 43 27


Info PDFnet
Artikel oprettet: 28-02-2006
Antal besøgende: 5214
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Ullits Kro
Dato: 28-02-2006

Ullits Kro

Af Tommy Hansen

Ullits Kro er professionel leverandør af hjemmelavede færdigretter, og på kundelisten står såvel kommuner som virksomheder og private borgere. Ud over den varme middagsmad har kroen stor aktivitet med pølseborde, smørrebrød og festmenuer, og kundekredsen er støt stigende.

Ullits Kro leverer middagsmad til et stort antal pensio­nister i de fire kommuner Aale­strup, Farsø, Aars og Løgstør. De daglige måltider stammer fra en bred og varieret menu med traditionel dansk mad, og der bydes desuden på dessert alle dage.

Ullits Kro udarbejder hver måned en ny menu-plan, og i månedens løb kommer man omkring stort set samtlige retter i det danske køkken, fra benløse fugle, paneret flæsk og stegt medister til ribbensteg, gule ærter og karbonader. Hver dag er der en alternativ hovedret - så man f.eks. kan få kylling, hvis man ikke er til stegte hjerter i flødesovs.

- I løbet af en måned er der ikke to dage, hvor menuen er ens. Portionerne er rigelige, og jeg har endnu ikke hørt klager fra sultne kunder, siger indehaver Jens Sørensen.

Han overtog det daværende Ullits Hotel i slutningen af 1980’erne, men nåede kun at drive virksomheden et par år, før hotellet nedbrændte totalt i 1989. Forsikringsselskabet nægtede at betale en krone i erstatning, fordi man fandt en forsinkelse på én dag på en tidligere præmieindbetaling, og Jens Sørensen måtte for egen regning genopføre virksom­heden, nu uden værelser og alene med henblik på mad ud af huset.

- Der viste sig hurtigt at være et stort behov i lokalområdet, og siden er det gået støt fremad, siger Jens Sørensen.

Ullits Kro råder i dag over otte biler til den daglige udbringning, som er fordelt på seks faste ruter rundt i Vesthimmerland. Modtagerne er såvel plejehjem og hjemmeboende pensionister som f.eks. selvstændige, der indpasser det varme middagsmåltid i den daglige arbejdsrutine.

Ullits Kro er storleverandør af mad til fester i lokalområdet, og kroen går ikke af vejen for de helt store opgaver som halballer eller kongresser med flere hund­rede deltagere.

Kroen beskæftiger tre faglærte kokke, en køkkenleder og en køkken­assistent, og løse medhjælpere kan hurtigt træde til i særligt travle perioder.

GÅ TIL BYFORSIDEN FOR ULLITS
GÅ TIL REGIONSFORSIDEN FOR FARSØ
GÅ TIL REGIONSFORSIDEN FOR VESTHIMMERLANDS KOMMUNE

 
   
   
   
   

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 23 90 77 88