PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Midtjylland => Silkeborg Kommune => Silkeborg => Stora Enso Packaging   Login
Stora Enso Packaging PDFnet
Vejlsøvej 51 - DK-8600 Silkeborg
Tel (+45) 89 21 22 99, fax (+45) 89 21 22 98


www.storaenso.com/packaging/dk
Info PDFnet
Artikel oprettet: 01-07-2004
Opdateret: 12-01-2010
Antal besøgende: 5878
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Stora Enso Bølgepapfabrikken Skene
Dato: 26-07-2004

Stora Enso Packaging

Af Tommy Hansen

-Vi har en stor styrke på det danske marked, fordi vi er en lille og fleksibel organisation, og samtidig trækker vi som en del af en af verdens store koncerner på et unikt teknologisk og ressourcemæssigt bagland. Vi har den globale virksomheds styrke og den lokale virksomheds hurtige beslutningsgange og tætte føling med markedet

Det siger salgschef Bruno Hansen, Stora Enso Packagings danske afdeling i Silkeborg. Siden 2000 har koncernen haft salgskontor i Danmark, og filosofien har fra starten været at skabe en lønsom virksomhed ved at løse specialopgaver for danske kunder - ikke at “indtage” markedet ud fra en volumenbetragtning.

- Der er mange og store udbydere på det danske marked, og stadigt flere pakkeprocesser automatiseres. Vi har ofte haft held til at anvise muligheder for besparelser i både emballageforbrug og mandtimer ved at ændre på enten emballage, proces eller produktionsudstyr, eller alle tre dele, så i realiteten ser vi mere os selv som en sparringspartner ved minimering af ressourceforbrug og værdiskabelse, siger Bruno Hansen.

Den danske afdelings styrke er, at den ikke bare kan påpege sådanne muligheder for merværdi og/eller besparelser - den kan også levere løsningerne fra sit eget bagland. Stora Enso Packaging er en af Skandinaviens største producenter af bølgepap og har seks produktionsenheder i Sverige og Finland, foruden i Baltikum og Rusland. Koncernen leverer totalløsninger, fra grafisk design af detailemballager til konstruktion af komplette pakkesystemer, og som den eneste bølgepapproducent har Stora Enso Packaging sin egen fabrik til udvikling og fremstilling af pakkemaskiner.

- Det giver det optimale samspil mellem maskine og emballage, så vore kunder i en totalløsning altid sikres problemfri drift, og gennem de seneste 10 år har vi fået ca. 40 sådanne anlæg i gang i Danmark, siger Bruno Hansen.

- Vi er i stand til at levere testordrer i små oplag, så kunden kan afprøve emballagen i det eksisterende produktionsmiljø, både hvad angår teknik og praktisk håndtering, så man har et helt reelt vurderings- og beslutningsgrundlag. Og fra det danske kontor har vi under hele processen et løbende samspil med de projektansvarlige nøglepersoner i produktions- og udviklingsafdelingerne i Sverige, siger Bruno Hansen.

Basis for enhver emballageløsning fra Stora Enso Packaging er bølgepap, der i modsætning til plastprodukter fremstilles af en fornyelig råvare - primært træ fra de veldrevne skandinaviske skove.

- Bølgepap er også et fornuftigt valg, fordi det kan genanvendes, og som emballage kan det opfylde mange forskelige formål gennem hele logistikkæden. Det kan anvendes som kombineret transport- og displayemballage, hvilket både minimerer emballageforbruget og letter håndtering i detailleddet. Og industrien kan ofte med fordel bruge bølgepap til transport af løsvægtsprodukter som f.eks. frugt og grønt fra producent til forarbejdning, siger Bruno Hansen.

Moderselskabet for den danske afdeling af Stora Enso Packaging er ejet af Stora Enso, som er en af verdens største skovproducenter og ledende inden for fremstilling af cellulose, finpapir, emballagepapir og karton. Stora Enso Packaging er certificeret i henhold til ISO 9001:2000 og ISO14001.

 
   
   
   
   

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 23 90 77 88