PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Sjælland => Holbæk kommune => Jernløse => Schoeller Plast   Login
Schoeller Plast PDFnet
Schoeller-Plast-Enterprise A/S
Hovedgaden 21, Nr. Jernløse,
4420 Regstrup
Tel: 59 160 160
Salgschef Ole Pehrson

Schoeller Arca Systems
Neelsvej 26, 2791 Dragør
Tel (+45) 32 53 85 77
Fax (+45) 32 53 89 77
Salgschef Manfred Graf


spe@schoeller-plast.dk
www.schoeller-plast.dkInfo PDFnet
Artikel oprettet: 01-07-2004
Opdateret: 09-06-2012
Antal besøgende: 5068
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Da Schoeller Wavin og Arca Systems i januar 2005 gik sammen til Schoeller Arca Systems blev de dermed verdensledende inden for genanvendelig plastemballage og materialehåndtering - i juli 2005 overtog koncernen belgiske Basic Industrial Plastic Palletts
Dato: 08-08-2005

Velkommen til Schoeller Plast

Af Tommy Hansen

Da Schoeller Wavin og Arca Systems i januar 2005 gik sammen til Schoeller Arca Systems blev de dermed verdensledende inden for genanvendelig plastemballage og materialehåndtering - i juli 2005 overtog koncernen belgiske Basic Industrial Plastic Palletts

I januar 2005 gik de to virksomheder Schoeller Wavin og Arca Systems sammen og stiftede Schoeller Arca Systems, som med hovedsæde i Holland er verdensledende inden for plastbaseret emballage og materialehåndtering. Denne position har koncernen nu yderligere cementeret ved i juli 2005 at overtage alle aktier i den belgiske virksomhed Basic Industrial Plastic Pallets (BIPP). BIPP er anerkendt som en førende producent af transportpaller til mellemsvær og svær belastning.

Den nye koncern har samlet set gennem en lang årrække opbygget sin ekspertise i design, udvikling og fremstilling af såvel kundespecifikke produkter og løsninger som en bred vifte af standardprodukter. Kunderne findes i mange brancher:Fødevarer, drikkevarer, detailhandel, landbrug, kemisk og farmaceutisk industri, mekanisk industri, automobiler m.v. Schoeller Arca Systems er ligeledes storleverandør af emballager til diverse post- og distributionssystemer, ligesom firmaet er markedsledende med f.eks. sammenklappelige transport- og displaycontainere til pool operatører verden over.

Sammenklappelige containere fra Schoeller Arca Systems transporterer også mange former for væsker som f.eks. tomatjuice eller drikkevand, og både paller og containere fra Schoeller Arca Systems indgår i talrige og meget varierede forsyningskæder verden over.

Plastpaller har en lang række gavnlige egenskaber, når det gælder hygiejne, mulighed for konstant kvalitet og præcise dimensioner. Her er ingen søm eller andre samlinger, pallen optager ikke vand og vejer minimalt, og den er nem at rengøre effektivt og genanvende.

- Det globale marked for genanvendelige plastemballager vokser på årsbasis med 4-6 procent, og plast som emballagemateriale spiller derfor en stigende rolle for hele den globale forsyningskæde i næsten alle brancher, siger administerende direktør René Wolfkamp, Schoeller Arca Systems.

Schoeller Arca Systems råder over mere end 30 produktions- og salgsfaciliteter i Europa og USA. Den samlede omsætning for 2004 er ca. 520 mio. Euro, og Schoeller Arca Systems beskæftiger totalt ca. 1.750 medarbejdere.


 
   
   
   
   

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 23 90 77 88