PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Nordjylland => Vesthimmerlands Kommune => Farsø-regionen => Farsø => Tøjeksperten Farsø   Login
Tøjeksperten Farsø PDFnet
Nørregade 2, 9640 Farsø.
Tel 98 63 10 73


Info PDFnet
Artikel oprettet: 21-07-2005
Antal besøgende: 3942
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Den markante glasdel af facaden
Dato: 07-09-2005

Handel og håndværk hos Tøjeksperten Farsø

Af Tommy Hansen

Nørregade 2 i Farsø har i flere gene­rationer været centrum for handel med herretøj. Forretningen, der blev grundlagt af Conrad Lundsgaard, har fra 1980 været ejet og drevet af Jens og Lone Røschmann, og de seneste mange år har den været tilsluttet kædesamarbejdet i Tøjeksperten.

I modsætning til de fleste andre i kæden har Tøjeksperten i Farsø et stærkt udvalg i dametøj og tøj til unge piger, og desuden spiller profilbeklædning til firmaer og foreninger en stor rolle i dagligdagen.

- Vi har med dameafdelingen vores egen forretningsprofil, og på det lokale plan er den et rigtigt godt supplement til Tøjekspertens stærke sortiment på herresiden, siger Jens Røschmann.

Både han og hustruen Lone har arbejdet i branchen i årevis. Jens Røschmann er selv udlært i forretningen i Nørregade i starten af 70’erne, og overtog således sin gamle læreplads knap 10 år senere. I 1988 var 80’ernes forbrugsfest ved at ebbe ud, men Jens og Lone Røschmann trodsede både kartoffelkur og pessi­misme og gennemførte en be­tydelig ombygning af ejendommen.

- Fokus var dengang på hele spektret fra børnetøj, ung mode og herre- og damebeklædning. Vi valgte imidlertid i år 2000 at koncentrere os om de varegrupper, vi havde særlig interesse og eksper­tise i - nemlig tøj til både unge og voksne herrer og damer, siger Jens Røschmann.

Arkaden ud mod Farsø-Centrets P-plads har derfor siden da været udlejet som en selvstændig forret­ning med børnetøj. Tøjeksperten byder herudover på godt 300 kvadratmeter salgsareal i butikken, hvortil kommer det overdækkede areal med varierende salgsboder og tilbudsvarer.

En væsentlig aktivitet er profilbe­klædning, d.v.s. tøj med påtrykt logo og tekst til firmaer og foreninger. Sortimentet spænder fra T-shirts med tryk over Kansas-arbejdstøj til eksklusivt direktionstøj.

- Vi har en bred kreds af faste kunder og har logoer og klicheer til hurtige genoptryk af langt de fleste. Desuden har vi et stigende salg af T-shirts med tekster eller billeder til et hav af forskellige formål, siger Lone Røschman, som i øvrigt selv udfører alle skrædderopgaver.

Tøjeksperten i Farsø beskæftiger ud over Jens og Lone Røschmann tre medarbejdere og har konstant en elev under oplæring.


GÅ TIL BYFORSIDEN FOR Farsø
GÅ TIL REGIONSFORSIDEN FOR Farsø-regionen
GÅ TIL REGIONSFORSIDEN FOR VESTHIMMERLANDS KOMMUNE

 
   

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 23 90 77 88