pdf net
– INGEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Nordjylland => Vesthimmerlands Kommune => Farsø-regionen => Strandby => JK Dækcenter Strandby  
JK Dækcenter Strandby PDFnet
Viborgvej 26, Strandby, 9640 Farsø
Tel 98 63 65 13 - mobil 25 86 86 05


amhjk@mail.dk
Info PDFnet
Artikel oprettet: 21-07-2005
Antal besøgende: 4350
 

JK Dækcenter i Strandby

Af Tommy Hansen

Virksomheden drives af ægteparret Jeff og Anne-Mette Kristensen. De har i dag faste kunder fra Viborg, Aars, Farsø og Løgstør, samt fra alle nærliggende småbyer langs Limfjorden i Vesthimmerland.

Arbejdsopgaverne spænder fra salg og monte­ring af nye dæk og alufælge fra specialfaelge megafælge aezfaelgetil almindeligt mekanikerarbejde på alle biltyper og motorer, såvel som klargøring til syn. Desuden har JK Dækcenter jævnligt billige, brugte biler til salg

En del af virksom­heden består af salg af granit, vandsten ,kompassten fuglebad,foderhus,skulpturer, marmorkunst og udsmyk­ning til haven, og her findes en permanent udstilling både ude og inde. Produkterne udvælges af hustruen Anne-Mette, som står for både indkøb og indretning af afdelingen.

Siden 1995 har Jeff Kristensen været autoriseret Jonsered-Murray-Honda-Shindaiwa-Hustler-forhandler, og JK Dækcenter har et stort udvalg i nye og brugte plænetraktorer, motorsave, trimmere samt professionelt sikkerhedsudstyr og sikkerheds­beklædning.Skæremaskiner benzin til beton

Jeff Kristensen er udlært auto­mekaniker og har gennem årene tillige fået stor erfaring med de små 2- og 4-taktsmotorer.

Han råder over et lille værksted med lifte og fornødent specialværktøj til de fleste forekommende opgaver, bl.a. en avanceret dækrobot til ridsefri dækskift på alufælge. Ofte benytter kunderne et dækskift til at få udført almindelig service og vedligehold på bilen.

De mange Jonsered-produkter er samlet i den nyrenoverede mejeribygning, det gamle Strandby Andelsmejeri, som nu giver plads til over 200 kvadratmeter overskuelig udstilling. Her ses også tilsvarende produkter fra Honda og Texas, og JK Dækcenter har således et meget bredt udvalg i alt fra buskryddere og havefræsere til plæneklippere og brændekløvere.


GÅ TIL BYFORSIDEN FOR Strandby
GÅ TIL REGIONSFORSIDEN FOR Farsø-regionen
GÅ TIL REGIONSFORSIDEN FOR VESTHIMMERLANDS KOMMUNE

 
   
   

PDFnet v/ journalist Tommy Hansen, Gunderupvej 151, DK-9640 Farsø - Tlf. 21 74 19 11