PDF net
- PUBLICERING UDEN COPYRIGHT
Forsiden => Danmark => Nordjylland => Vesthimmerlands Kommune => Farsø-regionen => Hvalpsund/Louns => Restaurant Marina   Login
Restaurant Marina PDFnet
v/ Mie og Peter Jeppesen,
Fjordvej, Hvalpsund, DK-9640 Farsø
Tel: 98 63 82 93


Info PDFnet
Artikel oprettet: 01-06-2006
Antal besøgende: 19023
Service PDFnet
Kopier link til denne side
Føj til foretrukne
Del på facebook
 

Restaurant Marina, Hvalpsund
Dato: 04-06-2006

Restaurant Marina

Af Tommy Hansen

På havnefronten ved lystbåde­havnen i Hvalpsund ligger Restaurant Marina, som er en af landsdelens mest velrenommerede inden for både a la carte mad og selskabsmiddage. Ved konsekvent at satse på veltillavet, gammeldags dansk mad - og i rigelige mængder - har restauratørparret gennem 35 år, Mie og Peter Jeppesen, fået oparbejdet en solid og velbesøgt spiserestaurant med talrige faste gæster og gengangere blandt kunderne.

Da parret opførte Restaurant Marina, var det et beskedent cafeteria på 200 kvm. Siden er virksomheden gradvist udvidet og omfatter nu 1.500 kvm med restau­rant, to selskabslokaler og seks motelværelser. Værelserne bruges ofte af håndværkere og rejsemontører, som sætter pris på at få morgenmaden i en madpakke - og i selskabslokalerne afvikles cirka 500 selskaber på årsbasis.

Restaurant Marina har gennem alle årene haft et usædvanlig fint udvalg i eksklusive vine, som er Peter Jeppesens store interesse. Vinene kommer alle fra Sigurd Müller Vinhandel A/S, som Peter Jeppesen ligesom en kreds af andre nordjyske restauratører har været medejer af siden slutningen af 1970’erne.

- Vi har en solid kundekreds, som også sætter pris på de ekstraordinært gode vine, som bestemt ikke behøver være specielt dyre, siger Peter Jeppesen - der dog også kan åbne en Romanée Conti 1991 eller en Trimbach Riesling 1989 for de særligt krævende gæster. De mødes bl.a. til husets årlige gourmet- og vinaften, der i dag er et eftertragtet arrangement med flere års venteliste.

Mie og Peter Jeppesen fik i øvrigt Farsø Erhvervsråds initiativpris 2005 for den årelange indsats til gavn for både turister og lokalsamfund

GÅ TIL BYFORSIDEN FOR HVALPSUND
GÅ TIL REGIONSFORSIDEN FOR FARSØ
GÅ TIL REGIONSFORSIDEN FOR VESTHIMMERLANDS KOMMUNE

 
   
   
   
 

PDFnet ApS, BusinessPark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer - CVR 33873298 - Telefon 23 90 77 88